avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 675 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Se incadreaza la violare de domiciliu?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Se incadreaza la violare de domiciliu?

Buna tuturor.
De cateva luni ma mutasem impreuna cu iubitul meu intr-un apartament cu chirie.
Am facut contractul de chirie doar pe numele meu, dar am declarat la administratia blocului ca vom locui 2 persoane in apartament.
Dupa o cearta mai urata, eu eram plecata din oras si el a chemat fara sa ma anunte, un prieten, si-a luat lucrurile si a plecat.
Ca o fi luat si ceva din lucrurile mele, nu stiu exact, nici nu am stat sa verific fiecare lucrusor la rand prin casa, ca nici nu mai stiu ce si pe unde era exact.
Dar ma deranjeaza foarte tare ideea ca acel prieten, un strain pt mine, a umblat prin casa unde locuiesc, poate si prin lucrurile mele.
Se incadreaza la violare de domiciliu faptul ca prietenul lui a intrat in apartamentul inchiriat pe numele meu, desi nu a intrat singur, ci la invitatia si impreuna cu fostul meu iubit?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 06:45, 7 Mai 2024
Nu e violare de domiciliu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Violare de domiciliu - termen depunere plangere pacurariu maria pacurariu maria Buna ziua , Vreau sa va intreb dupa cat timp poti depune plangere penala pentru violare de domiciliu?Au trecutcirca 3 saptamani si voiam sa nu depun ... (vezi toată discuția)
Violare de domiciliu? Gabriela G1011 Gabriela G1011 Eu si partenerul meu locuim in acelasi apartament care este inchiriat pe numele lui, desi si eu am contribuit la plata chiriei. Vreau sa o invit pe mama mea ... (vezi toată discuția)
Intrebare-doresc rasppuns urgent elles elles Am inchiriat o garsoniera pe data de 9 mai 2007 pana pe 9 august 2007 pe perioada de 3 luni si azi pe data de 2 august 2007 am venit insotita de o prietena in ... (vezi toată discuția)