avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 437 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... AMENDA ACHITATA LA O ALTA PRIMARIE DIN ACELASI JUDET
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

AMENDA ACHITATA LA O ALTA PRIMARIE DIN ACELASI JUDET

AMENDA ACHITATA LA O ALTA PRIMARIE DIN ACELASI JUDET
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 14:56, 7 Mai 2024
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Cereti returnarea banilor la administratia financiara a primariei respective, in baza art. 168 din codul de procedura fiscala..
Art. 168. - Restituiri de sume
(1) Se restituie, la cerere, contribuabilului/plătitorului orice sumă plătită sau încasată fără a fi datorată. (2) În situaţia în care s-a făcut o plată fără a fi datorată, cel pentru care s-a făcut astfel plata are dreptul la restituirea sumei respective.
Ultima modificare: Marți, 7 Mai 2024
latka, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara, am primit pe 08.03.2023 un proces verbal de constatare ... bobu_elena bobu_elena Buna seara, am primit pe 08.03.2023 un proces verbal de constatare pentru circulare pe drumul public fara rovinieta, fapta care s-a înregistrat pe ... (vezi toată discuția)
Am platit 1/2 din amenda la legea circulatiei pot sa-mi recuperez banii daca castig procesul ?am facut o plangere in instanta prin care cer anularea procesului ... bobota viorel bobota viorel Am facut o plangere in instanta prin care cer anularea procesului verbal de contraventie ptr. nerespectarea O.U.G 195/2002 .Valoarea amenzii e 580 lei. Daca ... (vezi toată discuția)
Daca ai primit o amenda contraventionala constand intr-o suma ... dana manea dana manea Daca ai primit o amenda contraventionala constand intr-o suma de bani, iar instnta de judecata a transformat-o in avertisment iat tu ai achitat jumatate din ... (vezi toată discuția)