avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 296 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Bună ziua! În urmă cu o lună prietenul meu a fost ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Bună ziua! În urmă cu o lună prietenul meu a fost lovit cu ...

Bună ziua! În urmă cu o lună prietenul meu a fost lovit cu mașina de către un alt prieten, la fata locului nu a fost chemata politia, el a fost transportat la spital cu ambulanța, având piciorul rupt în 3 locuri. Nu am vrut să chemăm politia, dar acum ne am răzgândit. Ce s ar mai putea face în acest caz?
Luati legatura cu un avocat sa ii explicati detaliat situatia de fapt si sa va spuna ce sa faceti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dosar penal -accident cu vatamare corporala LupuBogdan98 LupuBogdan98 In data de 3 iulie 2017 am avut un accident intro localitate. Afara ploua nu am tinut distanta si avand o masina fara ABS cand am aruncat piciorul in frana ... (vezi toată discuția)
Am lovit un pieton pe dupa refugiul de tramvai DanielPreli DanielPreli Buna seara ! Am o problema, in data de 27.05.2014 conduceam un autoturism prin statia de tramvai \\"Piata Domenii\\" din directia Turda catre 1 Mai pe la ... (vezi toată discuția)
Accident moped cu victime Bogdan88 Bogdan88 Buna ziua. Am si eu o intrebare la dumneavoastra, va rog frumos sa imi raspundeti. Am avut un accident cu un scuter, in urma caruia prietenului meu i-a fost ... (vezi toată discuția)