avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 642 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Buna ziua! Sunt membru de familie Cet Roman si am un ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Buna ziua! Sunt membru de familie Cet Roman si am un permis de ...

Buna ziua!

Sunt membru de familie Cet Roman si am un permis de sedere care expire 2028 problema e ca pasaport ul meu este expirat si nu avem ambasada aici in Romania. Contul ING a fost blocat din motiv de pasaport .in 2019 am schimbat pasaportul in Austria intrebare daca pot plecat in vienna cu tren cu permis de sedere si cu pasaport ul expirat. Multumesc

Alte discuții în legătură

Dobândirea cetățeniei române Alinadriu Alinadriu Buna ziua.Sunt cetățean român căsătorita cu un cetățean tunisian și avem un copil născut în România.Casatoria a avut loc in Tunisia in mai 2015 dar ... (vezi toată discuția)
Cetatean turc cu carte de rezidenta in romania ContSters326116 ContSters326116 Buna seara,am si eu 2 intrebari daca poate cineva sa imi raspunda.sunt cetatean turc,cu carte de rezidenta pentru membru de familie in romania si as vrea sa ... (vezi toată discuția)
Permis de sedere, pasaport expirat iulyana21 iulyana21 Sotul meu,cetatean turc,a obtinut in urma cu aproape 5 ani permisul de sedere pentru Romania ca membru de familie,iar acesta ii va expira in scurt timp.As ... (vezi toată discuția)