avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 369 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Daca am furat, adică am platit doar un produs și ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Daca am furat, adică am platit doar un produs și restul le am ...

Daca am furat adică am platit doar un produs și restul le am trecut așa la casele expres dar nu am fost prins iar peste trei zile am făcut la fel și am fost prins ,prejudiciul a fast recuperat ,a fost chemata poliția ,am dat declarație și a zis că mă vor suna ei ...vor verifică și camerele din urmă?se vor mai duce după înregistrări daca au deja copii după bon și declarația martorului ?
Cel mai recent răspuns: Un om disperat , utilizator 14:51, 16 Mai 2024
Nu stim daca ...vor verifică și camerele din urmă? Ramane sa vedeti dvs si sa ne spuneti si noua.
Oricum, in cazul dvs faptele par sa fie in forma continuata. Adica avantajos pentru infractori.
C am cât ar dura procesul și care ar fi consecințele ...menționez că am un loc de muncă și am și trei copii...când am fost prins nu mi s a adus la cunoștință despre alte fapte .se pot adăuga la dosar după?
La cat timp se șterg datele de pe camerele de supraveghere.dintr un magazin Kaufland?
Daca nu aveti antecedente penale (de fapt, nu ne-ati spus daca aveti sau nu aveti, dar presupunem ca nu aveti), si daca aveti un loc de munca, si daca aveti familie grea de intretinut, si daca aveti si niste caracterizari de buna purtare, etc, toate acestea pot fi circumstante personale care sa atarne in favoarea dvs.
Daca alte fapte se pot adauga la dosar? Da, exista mai multe variante, fie sa se deschida si alte dosare de urmarire penala (in faza la politie), care ulterior sa fie reunite cu cel in care sunteti dvs cercetat acum, fie sa fiti trimis in judecata pentru fapte similare dar in dosare distincte, sens in care dvs trebuie sa urmariti situatia lor si eventual sa solicitati reunirea un faza de judecata.
Noi, aici, acum, nici nu stim si nici nu putem intui care este directia in care vor evolua cercetarile penale, nu se poate ghici asa ceva. Daca chiar vreti sa va faceti aparari corecte, va trebui sa desemnati un avocat care sa se ocupe de toate aceste aspecte, deoarece dvs oricat de multe intrebari veti pune si oricat de multe raspunsuri veti primi, este insuficient in comparatie cu o studiere de dosar in ceea ce va priveste.
Am vorbit deja cu un avocat i am explicat situația și a zis sa mai așteptăm doua trei săptămâni .sa nu dam ceva de bănuit,că poate nu se vor uita pe camere și scap doar cu ce am acum.problema mea este daca in cazurile de furt in magazine se verifică camerele din urmă și în cât timp se șterg filmările .daca ai recunoaștere facială sau ceva de genul sau cum se fac verificările?cât timp stau stocate ...spre exemplu daca am fost și acum o lună jumătate și am procedat la fel dar nu am fost prins exista posibilitatea să mă găsească?nu am antecedente penale .sunt meneger transport marfa și șofer profesionist .dar tentația a fost mare sa le ofer copiilor tot ce au nevoie așa ușor și să fac altceva cu banii care trebuie sa ii cheltuiesc pe cumpărături .sunt mama și nu știu cum nu m am gândit că se ajunge aici.a fost totul așa simplu și mă gândeam că nu pot plati nimic .as vrea să îmi răspundeți că nu îmi găsesc liniștea ,mă macină gândul că mă pot trezi cu poliția la poarta să mă aresteze și că pot sta departe de copii.stiu trebuia să mă gândesc înainte la asta dar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Furt calificat stefangsn stefangsn Am fost prins de curand de catre agentii de paza a unui magazin de haine, inainte sa ies din magazin, cu haine sustrase fara sa le platesc,(erau intr-o ... (vezi toată discuția)
În anul 2019 un apropiat a furat o pereche de ochelari din kaufland, ... Lenuta Nare Lenuta Nare Bună ziua. În anul 2019 un apropiat a furat o pereche de ochelari în valoare de 40 lei din Kaufland, la ieșirea din magazin l-a oprit paza nu a recunoscut ... (vezi toată discuția)
Judecată in lipsă. Reska Reska Bună seara, anul trecut pe 06.12.2017, am fost la Kaufland si am furat o boxa de 40 de lei, am fost prins la iesirea din magazin, ţin să precizez că am 18 ... (vezi toată discuția)