avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 659 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună as dori sa știu dacă o mama isi poate pierde ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună as dori sa știu dacă o mama isi poate pierde autoritatea ...

Bună as dori sa știu dacă o mama isi poate pierde autoritatea parinteasca fiindcă nu prea este prezenta.
Iese de la munca la ora 16:00 nu merge nici dupa fetita la gradinita și merge direct sa se întâlnească cu directorul ei care este căsătorit.
Se întâlnesc la o pensiune pe ascuns la 80 de km și ajunge acasă în jurul orei 22:00 seara asta face de 3- 4 ori pe săptămână.
În una din zile fetita a ajuns la urgente și ea era cu acest domn departe de casa a iesit fără preocupări din pensiune.
Totul este documentat de o firma de investigatori
Ultima modificare: Miercuri, 15 Mai 2024
DanielC009, utilizator
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 18:25, 16 Mai 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Chiar daca pentru d-voastra produc foarte multa suferinta, amanuntele privind infidelitatea sotiei/partenerei nu prea au relevanta privitor la exercitarea autoritatii parintesti dupa divort sau separare. Ca sa existe un motiv pentru exercitarea exlcusiva a autoritatii parintesti trebuie sa existe dovezi serioase si pentru suficient de mult timp ca celalalt parinte fie este dezinteresat, fie exercita autoritatea in defavoarea minorului. Exercitarea exclusiva a autoritatii parintesti nu poate fi o modalitate de a o pedepsi pe mama pentru ca e infidela limitandu-i programul cu fetita pentru ca in felul acesta ii faceti rau si fetitei, nu numai doamnei.
Daca sunteti casatorit ar trebui sa divortati, iar daca nu sunteti ar trebui sa va separati de doamna, sa aveti o alta locuinta, si in ambele cazuri sa va vedeti de viata d-voastra si a fiicei care are nevoie de d-voastra.
Ultima modificare: Miercuri, 15 Mai 2024
Adalbert Gabriel Gazdovici, Avocat
Va multumesc pt răspuns
Am divortat deja de ea.
Nu doresc sa obțin autoritatea părintească exclusiva.
Doresc ca fetita sa locuiască cu mine sa ma ocup eu de ea de creșterea ei.
Doresc ca mama sa aiba și ea un program de vizita doar e firesc sa aiba o relație cu fetita.
Când fetita era la mine în vizita a zis "Mami a murit" întrebând de ce a zis pt ca mami e tot plecata și vine seara târziu nici dupa mine nu vine la gradinita, tati vino tu dupa mine.
Cum ar fi trebuit sa procedez intr-o altfel de situație???
Eu ca Tata am pus detectivi pe urmele ei sa vad ce se petrece chiar daca am cheltuit o suma foarte mare de bani.
Ultima modificare: Miercuri, 15 Mai 2024
DanielC009, utilizator
Singura varianta in cazul in care nu va intelegeti de comun acord unde sa se afle domiciliul copilui este interventia instantei de tutela care sa decida in urma actiunii dvs de stabilire a locuintei la dvs, cu un program de vizita pentru mama.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua. sunt căsătorită de 2 ani și avem o fetiță de ... Bogdana2019 Bogdana2019 Bună ziua. Sunt căsătorită de 2 ani și avem o fetiță de 1 anișor. Doresc să divorțez întrucât soțul bea foarte mult și destul de des. De fetiță ... (vezi toată discuția)
Pot obtine custodia copilului? (2,4 ani)? soția a avut o relatie ... Madii Madii Pot obtine custodia copilului?(2,4 ani Sotia a avut o relatie de peste 3 luni cu un alt barbat. Am toate dovezile necesare.mesaje text, inregistrari,au ... (vezi toată discuția)
Divort IoanaMihai12 IoanaMihai12 Buna ziua, As avea nevoie de un raspuns avizat la urmatoarea problema: Sunt casatorita si am o fetita in varsta de 5 ani. Sotul vrea sa divortam invocand ... (vezi toată discuția)