avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 340 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Buna ziua, Am discuții cu o companie din Olanda ( ma ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Buna ziua, Am discuții cu o companie din Olanda ( ma aflu in ...

Buna ziua,
Am discuții cu o companie din Olanda ( ma aflu in căutarea unui lic de munca), iar oferta lor presupune ca eu sa le facturez lunar pentru serviciile prestate-deci nu au sediul in RO, va trebui sa-mi înființez firma.
Mi-au cerut sa semnam un ‘memorandum de înțelegere’.

Intrebare: acest document se înregistrează undeva? Exista o instituție europeană? Care este rolul lui?

Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 22:52, 17 Mai 2024
intre firme se incheie tot felul de intelegeri care se inregistreaza de catre fiecare parte. daca doriti neaparat, puteti cere unui notar sa autentifice un astfel de act, dar asta nu va creste greutatea lui.
rolul memorandumului este descris in continutul lui. nici un partener de afaceri nu va poate cere sa semnati ceva fara a citi in prealabil.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Distributia de bauturi alcoolice de origine extracomunitara taipan taipan Buna ziua si bine v-am gasit. Apelez la ajutorul dumneavoastra deoarece as vrea sa ma lamuresc cum stau lucrurile intr-o problema care ma intereseaza direct. ... (vezi toată discuția)
Pentru zugraveala pe scara, administratorul trebuie sa faca un contract? user11 user11 Pentru zugraveala pe scara, administratorul trebuie sa faca un contract de prestari servicii sau ceva similar? Prestatarul trebuie sa fie PFA, sau poate fi ... (vezi toată discuția)
E nevoie de un stâlp al infamiei în afaceri? klewos klewos Trecând în revistă numeroase cazuri în care "firme de renume" se află la baza unor incidente care dezvăluie o uriaşă lipsă de profesionalism în ... (vezi toată discuția)