avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 234 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua, În urna dispariție părinților rămân ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua, În urna dispariție părinților rămân patru ...

Buna ziua,

În urna dispariție părinților., rămân patru frați pentru succesiune Unul din frați vrea sa îl treacă pe baiatul lui pe certificatull de moștenire după părinții lor, astfel încât pe certificatul de Moștenitor sa apăra numele celorlalți 3 frați și numele nepotului.

Este posibil sa se facă asta?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: i_sip , utilizator 09:48, 21 Mai 2024
Nu, decat dacă dezbat fratii succesiunea si apoi tatal ii da fiului .
Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Eliminarea unui copil din alt concubinaj din dreptul la moștenire Ungureanu Antonio Ungureanu Antonio Buna ziua ! In urma unui proces de succesiune , o bunica vrea sa treacă niște proprietăți doar pe numele soției , și nu și a soțului , deoarece soțul ... (vezi toată discuția)
Succesiune - certificat calitate de mostenitor, mandat-imputernicire Epuree Epuree Ziua ziua, Vream sa dezbatem succesinea pe ambi parinti, suntem 5 frati, din care: - un frate mort (predecedat) inaintea ambilor parinti ( la rindul lui ... (vezi toată discuția)
Renuntare drept de mostenire decs decs Buna ziua, Va rog frumos sa ma ajutati cu o solutie / sugestie. Este vorba despre casa parinteasca a mamei mele aflata este intr-un sat din Teleorman. Este ... (vezi toată discuția)