avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 507 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... INTAMPINARE LA PLANGERE CONTRAVENTIONALA
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

INTAMPINARE LA PLANGERE CONTRAVENTIONALA

Ultima modificare: Miercuri, 31 Martie 2010
pisicul negru, utilizator
Cel mai recent răspuns: pisicul negru , utilizator 21:14, 9 Februarie 2010
Este bine ca va trimis instanta sau IPJ si aceasta intampinare. Se poate studia dosarul la instanta si sa depuneti "punct de vedere", sau daca nu la primul termen solicitati la instanta.
Succes!
Intampinarea se trimite impreuna cu toate actele pe care se intemeiaza...puteti solicita un exemplar pentru dvs. sau puteti sa studiati dosarul in arhiva (e mai sigur pentru ca de multe ori instanta isi neglijeaza rolul activ in ce priveste punerea in vederea unor parti de a-si indeplini anumite obligatii).
Conform legii(art. 116 CPC) trebuia sa primesti inscrisurile invocate de politie in intampinare.
O solutie ar fi sa te duci la termen si sa ceri amanare pentru a lua cunostinta de aceste inscrisuri care nu ti-au fost comunicate.
Alta ar fi sa te duci la arhiva si sa faci copii.
Daca alegi prima solutie, si inscrisurile in copie sunt la dosar, instanta poate lasa si la urma cauza, pentru discutii.
Tu alegi. Pentru prima solutie poate iti mai da un termen
Bafta!
De acord cu toate opiniile. Studiaza procesul verbal sub toarte aspectele lui. Vezi daca nu gasesti cauze de nulitate absoluta. Oricukm daca este vorba de depasirea vitezei de mers peste limita legala, trebuie sa gasesti un avocat care stie sa....te apere.
Aceiasi bafta.




Ultima modificare: Miercuri, 31 Martie 2010
pisicul negru, utilizator

Alte discuții în legătură

Intrebare radar cornelius26 cornelius26 Salutare! Am si eu o intrebare: stie cineva daca este obligatoriu a se trece in pv de contraventie numarul si seria cinemometrului cu care a fost ... (vezi toată discuția)
Radar, suspendare permis, contestatie pv ionutz05cti ionutz05cti Stimati Domni/ Doamne , ma confrunt cu urmatoarea situatie: in 15.03.2008, am fost oprit de un echipaj de politie care se deplasa din sensul opus , mi s-a ... (vezi toată discuția)
Prezentare martor - proces civil catalindiakonus catalindiakonus Salutare. De aproape un an ma judec cu Primarul Constantei - Politia Locala Constanta pentru ca am contestat o amenda rutiera. In cererea de judecata am ... (vezi toată discuția)