avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 384 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Expertize judiciare şi ... contestatie a.n.p.h(handicapati)
Discuție deschisă în Expertize judiciare şi extrajudiciare

contestatie a.n.p.h(handicapati)

Doresc sa fac o contestatie la certificatul de incadrare intr-un grad de handicap.Sunt nemultumita de gradul in care am fost incadrata.Certificatul a fost emis de catre Consiliul judetean Sibiu, Comisia de evaluare a persoanelor cu handicappentru adulti.Va rog sa-mi spuneti unde trebuie sa adresez contestatia.Daca se poate si o adresa? Va multumesc mult.
Cel mai recent răspuns: MALAMUT , Consultant fiscal 13:11, 9 Februarie 2010
Certificatul de încadrare în grad de handicap poate fi contestat, în termen de 30 de zile de la emitere, numai la Comisia superioara de evaluare a persoanelor cu handicap pentru adulti. Depasirea termenului prevazut de lege atrage decaderea din dreptul de a contesta certificatul. Contestatia se depune la comisia care a eliberat certificatul. Datele de contact ale Comisiei superioare de evaluare a persoanelor cu handicap pentru adulti pot fi consultate pe acest site - în directorul INFORMAŢII UTILE.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se poate schimba gradul de handicap? majoritar majoritar Sant o persoana cu dizabilitati grad accentuat,cunosc persoane care au acceiasi boala dar nu sufera de acceleasi probleme ca si mine si sunt incadrate in ... (vezi toată discuția)
Pensie handicap taiata- cod boala c50 cod handicap 2 nicuHD nicuHD unei persoane avand cod boala C50 si cod handicap 2 , in varsta de 53 de ani i se poate taia pensia de handicap? Persoana respectiva a suferit de cancer mamar ... (vezi toată discuția)
Contestatie certificat de incadrare handicap Mihai Luca Mihai Luca Bună ziua, soția mea a avut de aproximativ 10 ani de zile certificat handicap grad accentuat cu revizuire la 12 luni, în acest an după comisie a primit ... (vezi toată discuția)