avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 195 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... E legal???
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

E legal???

Buna ziua,ma confrunt cu o situatie mai delicata si vreau sa stiu daca dpdv juridic e legal ceea ce intrepind:
Sunt angajata unei firme multinationale coordonez departamentul tehnic al acesteia...si pe langa am o firma cu alti 2 colegi de aici (la care suntem actionari,nu angajati)care are ca si clienti clientii multinationalei respective, o parte din bunurile celei din urma trec prin firma mea.
Sub ce incidenta a legii ne situam in cazul in care cineva rautacios ar face public acest lucru fata de multinationala?ce urmari as avea?ca ma cam macina gandul acesta?
Cel mai recent răspuns: zzenovia , utilizator 12:44, 22 Februarie 2010
Nu imi spune nimeni nimic??ce sa fac?
Eu cred ca dvs.va aflati intr-o situatie de incompatibilitate , avand in vedere acelasi specific . Exista aici un conflict de interese .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conflict de interes FARKAS TRAIAN IOSIF FARKAS TRAIAN IOSIF Bună seara, De la bun început vreau să spun că nu am dat căutare, referitor la conflictul de interese, deoarece, consider că, cu profesionalismul şi ... (vezi toată discuția)
Incetare contract de munca pe perioada determinata inainte de termen mm12 mm12 Buna ziua! Lucrez la o companie multinationala, insa contractul nu il am direct cu ei, ci este facut printr-o agentie de recrutare personal (practic in ... (vezi toată discuția)
Semnare bilant alina_cecar alina_cecar Sunt expert contabil activ si actionar majoritar la o microintreprindere al carei cod CAEN nu are legatura cu activitatea de expertiza contabila. As putea ... (vezi toată discuția)