avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 180 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... ma dau afara din ANL
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

ma dau afara din ANL

buna seara
Am o intrebare la care va rog foarte mult sa-mi raspundeti.
Stau de 5 ani intrun bloc ANL .Citeva luni bune nu am platit chiria si utilitatile din motive financiare.Am fost in nenumarate rinduri la primarie am explicat situatia si am convenit ca pina la sfirsitul anului 2009 sa-mi achit datoriile.Am achitat si mi sa spus ca in luna ianuarie mi se prelungeste contractul.Specific ca in fiecare an se incheie un contract ca suntem cu chirie.A trecut luna ianuarie si nu am fost chemata.M-am dus acum in februarie la primarie si mi sa spus ca dosarul meu a fost trimis la judecatorie pentru a nu mi se mai prelungi.Mentionez ca in contract este specificat mai multe clauze printre care si aceasta ca daca in termen de 2 luni de neplata poti fi evacuat.In acest bloc cam 20% respecta contractul,in rest fiecare a incalcat cu ceva.In cazul in care voi fi evacuata se poate da primaria in judecata.Va multumesc
Cel mai recent răspuns: GUVERNATOR MG , Consilier juridic 20:00, 23 Februarie 2010
Locuintele in regim ANL au un statut special. Acestea sunt destinate locuirii unor categorii sociale care au posibilitatea de a inchiria o locuinta in regim comun. Daca nu ati achitat chiria in conditiile prevazute in contract puteti fi evacuata prin hotarare judecatoreasca fara a avea posibilitatea de a mai actiona in judecata primaria pentru dezdaunare. In ce priveste neregulile sesizate in cazul celorlalte locuinte sunt slabe sperante sa puteti face ceva dar ati puteti sesiza Curtea de Conturi sau chiar ANL.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturi chirias sonias sonias la rubrica evacuare chirias am descris situatia incompleta, deoarece verisoara mea care este in cauza nu mi-a furnizat toate detaliile. Verisoara mea ... (vezi toată discuția)
Recuperare restanta locatar anl ciprianagapie ciprianagapie Buna seara! Sunt administrator la un bloc ANL si am un locatar cu o restanta de cca 4500 lei (da 45 milioane lei vechi). Si catre Primarie vreo 3000 lei. ... (vezi toată discuția)
Ecaterina KATY ANL KATY ANL Buna ziua! Ce putem face in situatia in care locuim intr-un bloc ANL si nu avem caldura si apa calda? In vara acestui an cei de la DISTRIGAZ,au taiat ... (vezi toată discuția)