avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 189 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... biroul de credite
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

biroul de credite

buna ziua.poti fi inscris la biroul de credite fara sa ai nici o datorie restanta,nici acum si nici in trecut?
Cel mai recent răspuns: ContSters102066 , utilizator 14:10, 27 Februarie 2010
Nu.
nu inteleg de ce ma regasesc inscris la biroul de credite .am avut in 2005 un imprumut pe care l-am achitat integral la termen,dealtfel se specifica faptul ca nu am intarzieri si nici restante ,datorii 0 iar la grad de risc-,,fara grad de risc curent"pe cine pot trage la raspundere pentru aceasta inscriere injusta?multumesc!
ati avut vreun card pentru care nu ati solicitat inchiderea contului? si s-au calculat costurile generate de calculator - comisioane de administrare etc..
nu am avut nici un card si nu apare nicaieri motivul pentru care sunt inscris,la datorii-0 ,la restante -0,la starea contului-sold 0.pe prima pagina sunt informatii cu privire la angajator si codul meu numeric personal si societatea la care am lucrat.la informatii despre mine personal nu exista nimic.ma poate asocia cineva cu firma angajatoare si sa ma inscrie la biroul de credite?este corect?ce pot face? multumesc!
Persoana fizica este identificata prin mai multe elemente : nume si prenume, CNP - care este unic, domiciliu...etc,

Poate ati fost garant al societatii?
Mergeti la banca si solicitati contra cost sa vi se puna la dispozitie istoricul din CRB

Alte discuții în legătură

Limita credit crb kony kony salut, imi poate spune si mie cineva daca suma limita datorata creditorului (pentru a fi in datele Centralei Riscului Bancar) este de 20 000 lei? Pentru ... (vezi toată discuția)
Dupa cat timp esti scos din evidenta centralei de riscuri bancare zzanetta zzanetta Am avut un credit la BCR in 2005 , dupa o luna de neplata am fost preluat de EOS-KSI ,cat timp figurez la CRB , dupa ce perioada pot fi scos din CRB mai am ... (vezi toată discuția)
Credit la banca, persoana fizica Korobase Korobase Daca sunt administratorul unei firme si am credite in nume personal (nu pe firma), se poate ca eventualele datorii sa aiba repercursiuni asupra firmei? (vezi toată discuția)