avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 432 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale acu ce fac?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

acu ce fac?

am depus cereri de investire a BO, am primit de la instanta incheierea prin care se admite cererea mea, irevocabila si in plic primesc si BO investit , acum trimit cerere la un executor judecatoresc?? si ii trimit copie de pe incheierea de sedinta.??
Cel mai recent răspuns: Romică Stoica , Consilier juridic 19:16, 5 Decembrie 2006
pai ai investirea cu formula executorie, trebuie sa te adresezi unui executor judecatoresc, care inainte de a trece la executare va face o somatie, dar cunoaste el procedura e trebuie urmata
pai ai investirea cu formula executorie, trebuie sa te adresezi unui executor judecatoresc, care inainte de a trece la executare va face o somatie, dar cunoaste el procedura e trebuie urmata
BO investit constituie titlu executoriu si nu incheierea de investire.
Cu BO investit si o cerere de inceperea executarii, te adresezi unui executor judecatoresc pt. inceperea executarii
ok multam pana aici am inteles ceea ce nu stiu sigur este la ce executor ma adresez din raza domiciliului debitorului sau oricare????
din raza resedintei sau de la loculcunde se afla bunul ce urmeaza a fi executat

Alte discuții în legătură

Executarea unui op investit ENGFULL ENGFULL in cazul in care s-a obtinut investirea unui B.O cu formula executorie , pentru executarea efectiva a acestuia daca se obtine si incuviinatrea executarii ... (vezi toată discuția)
Bilete la ordin refuzate dara2 dara2 Cum trebuie procedat in cazul in care unul dintre clientii mei imi refuza biletele la ordin date in nenumerate randuri? Cum procedez sa-mi recuperez banii? (vezi toată discuția)
Executare ONU EMIL ONU EMIL Un contract de leasing in care scrie ca reprezinta titlu executoriu mai trebuie investit de instanta judecatoreasca. Soc. de leasing este din Bucuresti iar eu ... (vezi toată discuția)