avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 542 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Tratament discrimnatoriu, hartuire la locul de munca, ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Tratament discrimnatoriu, hartuire la locul de munca, promisiuni desarte

Buna ziua,

De cand am fost angajata la aceasta firma (S.C. NetopTech S.R.L.) am fost tratata diferit din cauza ca eram femeie (si team leader). Am reusit cumva sa fac si treaba foarte buna si sa fiu observata de catre managerii din afara (sediul central e in Danemarca) si o perioada managerii romani m-au lasat in pace. Insa s-a intamplat ca managerii din afara sa imi dea o pozitie noua ca au zis ca am facut foarte bine ca TL si sa fac lucrul acesta cu tot site-ul. Am conditionat acceptare noii pozitii de catre o marire salariala, pentru ca am considerat ca e mai dificila, cu provocari mai serioase si sa stiu pentru ce ma zbat. Mi-au zis ca imi vor da marirea x incepand cu data de 01.01.2010. A trecut luna si in februarie pe 15 (atunci primesc salariul pe luna ian), am observat in cont aceeasi suma. Am intrebat de ce si mi s-a spus ca nu au fost rezultate in noua pozitie. Mentionez ca nu am avut, timp de 8 luni de zile nici o discutie despre criteriile ce vor fi folosite pentru a fi masurata, nici o discutie ca nu fac bine si cum corectam. Si am inceput sa lupt pentru dreptul meu si de atunci imi fac tot felul de mizerii doar ca sa plec. Am cerut sa fiu pusa din nou in pozitia de TL in locul unui coleg care pleaca. Mi-au zis ca trebuie sa fiu ca el si ca ma vor evalua din nou tehnic (am mai fost evaluata o data la interviu si am fost buna pentru pozitie), si am fost de acord, si dupa aia mi-au zis ca trebuie sa scriu cod, si am zis ca fac si asta si tot nu vor sa imi dea pozitia inapoi.Am trimis un mail la managementul superior sa semnalez probleme de management local care vizau si alti colegi ai mei si ca raspuns, managerii locali au trimis la toata lumea mailul meu. Toti colegii simt acum ca i-am amenintat pe ei si ca ii parasc ... cand defapt incercam sa prezint o stare de fapt, pe care manageri locali nu o gestioneaza corect, si care m-a pus defapt in imposibilitatea de a face jobul meu, situatie care am semnalat-o de nenumarate ori si am incercat sa ma protejez de treaba asta cerand obiective clare. Nu le-am primit nici pana acum, da' pana una alta am fost evaluata de ei (desi discutii concrete despre ce trebuia, cum, cand ce am facut nu am avut) ca nu am depasit asteptarile si ca atare nu merit marire.
As vrea sa ii actionez in instanta pe toate directiile posibile, insa nu cunosc cum si nici un avocat dispus sa faca asta cu mine.
Credeti ca ma puteti ajuta? As aprecia foarte tare. Stiu ca am dat totul din mine sa fac lucrurile sa mearga si mi se pare nedrept ce mi se intampla. Abuzeaza de puterea pe care o au. Nu isi fac treaba de manageri si tot eu trag. Si daca nu imi convine mi se arata usa. Nu sunt singura in astfel de situatie, da' aparent eu aleg sa nu tac.
Cel mai recent răspuns: angelina_jolie , utilizator 16:06, 4 Martie 2010
Eu am postat mesajul de mai sus... am sters contul anterior ca mi-am dat seama ca nu vreau ca toti sa imi stie numele.
avocatPetre, am incercat sa dau reply la email da' aparent aveti casuta postala plina. Imi puteti da o adresa de email in care sa va contactez? In principiu sunt de acord cu propunerea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reclamatie facuta de o colega MonaFlu MonaFlu Reclamatie facuta de o colega**** Buna, Astazi am avut o intrevedere cu managerul de la HR si cu una dintre Junior HR. In aceasta sedinta mi s-a adus la ... (vezi toată discuția)
Neacordare crestere salariala dupa ce am anuntat ca sunt insarcinata uditza uditza Buna ziua, ma confrunt la locul de munca cu urmatoarea situatie: in luna Iunie compania a trecut ptint-run proces de reorganizare in urma caruia ... (vezi toată discuția)
Situatie discriminatoare 3VIAL 3VIAL Buna ziua, Intampin urmatoarea situatie la actualul loc de munca si as dori sa stiu daca m-ati putea ajuta cu un raspuns si eventual un sfat in ceea ce ... (vezi toată discuția)