avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 161 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... un sfat...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

un sfat...

As dori si eu un sfat referitor la un credit de nevoi personale luat in 2007 pe o perioada de 10 ani cu dobanda variabila. Dobanda a fost de 11% in 2007, a crescut treptat din 6 in 6 luni ajungand acum la 17,4%. Acum mi-a trimis banca o oferta: trecerea de la dobanda variabila de 17, 4% la dobanda fixa de 15,25% pe an. Pare tentanta oferta pentru ca nu cred ca dobanzile vor scadea.Nu am deloc incredere in banci si mi se pare prea bine intentionata banca, la urma urmei nu cred ca ar face vreo actiune prin care nu are nimic de castigat!
Cel mai recent răspuns: Florentina Mihaela , utilizator 08:04, 7 Martie 2010
pt ca suntem in romania, sigur oferta vizeaza numai interesul lor si sigur, nu v-au spus tot. poate se preconizeaza o scadere si macar cu 15 % sa ramana.
si mie mi-au oferit o scadere de la 28% la 20% si in treacat au pomenit de o taxa fixa de rambursare anticipata...
poate faceti un drum pana la ei si aflati toate detaliile..
Cu siguranta o sa trec pe la ei,dar nu o sa aflu si dedesupturile.....
Referitor la comisionul de rambursare anticipata, mie mi s-a trecut in contract (acum trei ani) cand am luat creditul un comision de 10% .Am intrebat acum o luna si mi s-a spus ca este de 5.85%, iar zilele trecute am citit intr-un ziar ca de la 1 iunie 2010 BNR va obliga toate bancile sa ceara doar 1%. Deci e bine sa mai asteptam cu rambursarea anticipata.
Ultima modificare: Duminică, 7 Martie 2010
Florentina Mihaela, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Invitatie la banca - semnare act aditional credit imobiliar cami_v cami_v Buna ziua, Am primit de curand invitatia de a merge la banca pentru a semna un act aditional la un contract de credit imobiliar cu urmatoarele ... (vezi toată discuția)
Comision rambursare anticipata de 10% GBC GBC Buna ziua! Am luat un credit de nevoi personale in decembrie 2015, iar acum as dori sa platesc anticipat 30% din creditul ramas de rambursat. De la banca ... (vezi toată discuția)
Vreau sa dau in judecata o banca - sfaturi? gclaudiu83 gclaudiu83 in anul 2007 am contractat un credit de la [BANCA] pe o perioada de 10 ani.In primele luni am platit rata de 420 ron apoi aceasta s-a modificat treptat pana a ... (vezi toată discuția)