avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 277 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale autorizatie sanitara
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

autorizatie sanitara

Buna.Ce autorizatii sanitare sunt necesare la un magazin mixt pentru a vinde mezeluri?Mentionez ca am autorizatia sanitara de pe anexa la certif. de inregistrare.Multumesc.
Cel mai recent răspuns: CLASOR CONSULT , Consilier juridic 00:12, 19 Martie 2010
Parerea mea este ca ar trebui sa studiati ordinul 1030 din 20 august 2009.

Oricum, in acest moment functionati in baza autorizatiei emise de ONRC (certificat constatator privind autorizarea functionarii) iar corpul de control ar trebui sa vina in control in termen de 30 de zile sa vada daca respectati conditiile igienico-sanitare. In cazul in care le respectati, va vor indruma ei mai departe cu ceea ce aveti de facut.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizatii, avize cod caen 8552 Cata B Cata B Buna ziua! Pentru un S.R.L cod CAEN 8552 sunt necesare autorizatii/avize suplimentare in afara de cea emisa de Registrul Comertului in urma declararii ... (vezi toată discuția)
Funcționare after-school fără autorizație sanitară? Leslie2000 Leslie2000 Pentru pornirea activității unui centru educational after-school pentru copii și/sau pentru adulți (curs de limbi străine), este obligatorie obținerea ... (vezi toată discuția)
Autorizare activitati patriciageorgescu patriciageorgescu Buna ziua, Imi poate spune cineva ce pasi trebuie sa urmez pentru a autoriza o cantina - codul CAEN 5629 si servicii de cazare pentru muncitori sezonieri ( ... (vezi toată discuția)