avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 781 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... registrul electronic al salariatilor - URGENT
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

registrul electronic al salariatilor - URGENT

am sunat astazi la ITM si mi-au comunicat cei de acolo ca s-ar prelungi perioada de depunere a registrelor, voi ati auzit de asa ceva?
de asemenea daca cineva are un numar mare de angajati cum i-ati importat in program?

multumesc si astept un raspuns
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:17, 27 Ianuarie 2007
ti s-a comunicat vreun temei legal?
:-/
sper sa faca un anunt din timp, nu ca anul trecut la depunnerea declaratiei inventar#-o
Nu stiu cu cine ai vorbit la ITM, dar iti spun din sursa sigura ca termenul nu se va prelungi, cel mai bine este sa mergi la ITM de pe Radu Voda si sa iti iei de acolo un program care poate sa deschida registrul. Nu costa nimic.
multumesc la toti pentru raspuns
problema mea este alta, nu ca nu mi se deschide registrul ci ca eu am 4.500 de angajati si nu pot s aintroduc de mana intr-un timp asa de scurt un numar asa d emare de salariati, am cerut un format cu care eu sa pot importa acest numar mare de salariati dar din pacate nu mi s-a oferit , chiar nu stiu cum sa procedez.

multumesc
ifrimcristina: Nu se stie nimic de prelungire pana acuma, oficial cel putin, dar 99,99% se prelungeste termenul. Unul din motive (cel esential, il scriu mai jos, raspunzandu-i lui Div). Referitor la faptul ca "ai" 4500 de salariati de introdus - programul nu permite "importarea" datelor despre acestia. Daca bine tin minte in normele metodologice referitoare la registrul electronic (ordin al ministrului, parca nr. 20) este clar speficicat ca nu este obligatorie utilizarea acestui program pus la dispozitie, gratuit, de inspectia muncii, se pot utiliza si alte aplicatii (se refera in mod sigur la societatile de genul de care ai amintit, cu multi salariati) care sa respecte doar un anumit format. Asta inseamna ca societatea respectiva se poate adresa unei firme specializate care sa-i asigure o varianta de aplicatie care sa-i permita importarea datelor salariatilor (evident pe banii :D).

Div: Intreba-ti, te rog, "sursa sigura" (:P) daca beneficiaza de programul cu care se preia acest registru electronic (sau daca ITM are asa ceva in 23.01.2007), iar daca iti spune ca NU atunci fii convins ca se prelungeste termenul :P.

Alte discuții în legătură

Inregistrarea contractului la itm ale21 ale21 Buna ziua! as dori sa aflu daca contractul meu a fost inregistrat in baza de date itm! angajatorul m-a anuntat ca a fost depus contractul on-line,dar m-am ... (vezi toată discuția)
Registru de evidenta ?!!!ca proba hodan i hodan i Cum trebuie sa arate un REGISTRU DE EVIDENTA AL SALARIATILOR pe care il solicit ca proba in instanta conform art34 cm. - Trebuie sa fie inregistrat pe ... (vezi toată discuția)
Registrul electronic de evidenta al salariatilor ifrimcristina ifrimcristina 1. Stiti cumva cand se elibereaza registrul electronic de evidenta a salariatilor ? (vezi toată discuția)