avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 195 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... schimbare domiciliu
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

schimbare domiciliu

Buna ziua,
va rog sa ma informez cum trebuie sa procedez in urmatoarea situatie delicata cu care ma confrunt de 1 an de zile : am luat in spatiu o persoana ( fostul ginere) si acum dupa 1 an refuza sa-si modifice adresa de domiciliu, folosindu-se in continuare de vechea locatie.
Mentionez ca cei de la evidenta populatiei mi-au spus ca doar cu executare judecatoreasca poate fii scos din spatiu, ori eu am facut acum 5 ani o simpla cerere prin care l-am luat in spatiul meu locativ, iar acum nu pot sa-l scot doar cu o cerere???
Cum poate politia sa-l avertizeze cumva sau sa-l amendeze intrucat nu vreau ca pana la expirarea cartii de identitate in 2015 toate prblemele care le face sa-mi mai afesteze linistea fiicei mele.
Va multumesc anticipat pt raspuns!
Cel mai recent răspuns: MARTA SIMONA PETRE , Avocat 07:48, 22 Martie 2010
In calitatea de proprietar al spatiului cu destinatia de locuit sesizati politia referitor la problemele cu care va confruntati in relatiile cu persoana in cauza
Legal pentru a obliga parasirea spatiului,necesitati hotararea instantei de judecata
Consultati avocat care poate sa va redacteze actiunea
Ati incheiat cu acesta un contract la Sectia Fianciara ?
Acest contract cand si-a pierdut valabilitatea ?
Din expunerea situatiei, inteleg ca este o simpla luare in spatiu si nu un contract de inchiriere sau comodat, dar si in acest caz este necesara o hotarare judecatoreasca de evacuare, pe care o veti obtine doar in urma initierii unei actiuni cu acest obiect pe rolul instantei unde trebuie sa faceti dovada dreptului dvs. de proprietate asupra imobilului si deci lipsa unui titlu valabil al toleratului adica al ginerelui dvs, alaturi de dovezi ale problemelor pe care vi le creeaza dvs. si fiicei care banuiesc ca locuieste in acelasi imobil.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dreptul de a locui în casa părinților Emil1234 Emil1234 Bună ziua, Mă confrunt cu o situație mai delicată, părinții mei mă amenință cu evacuarea din imobilul în care am crescut împreună cu ei. Toate ... (vezi toată discuția)
Evacuare sabina2007 sabina2007 Buna ziua , am un aprtament unde locuiestede cativa ani fiica cu ginerele meu.Pe ginere vreau sa-l evacuez insa i-am facut buletinul pe adresa apartamentului ... (vezi toată discuția)
Casa în care locuim este pe numele bunicilor din partea mamei. părinții mei nu se mai înțeleg, poate fi dat tata afară în caz de divorț? Mimi... Mimi... Bună ziua! Am următoarea speță. Mama mea vrea sa divorțeze de tatăl meu... Nu mai sunt în relații bune de ceva vreme de când el a continuat sa bea ... (vezi toată discuția)