avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 235 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Recomandare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Recomandare

Sunt in cautarea unui avocat bun specializat in conflicte de munca din bucuresti
daca puteti sa-mi recomandati pe cineva
multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: naepetre , utilizator 19:21, 24 Martie 2010
Daca ne-ati da mai multe detalii, poate va putem ajuta...macar orientativ!

av. Radu Stan
Ultima modificare: Luni, 22 Martie 2010
Cabinet de Avocat "Stan Petru Radu", Avocat
naepetre a scris:

Sunt in cautarea unui avocat bun specializat in conflicte de munca din bucuresti
daca puteti sa-mi recomandati pe cineva
multumesc anticipat


Cu ce problema va confruntati? ... dati-ne mai multe detalii si poate va lamuriti asupra sanselor care le puteti avea.
Nu eu ma confrunt cu problema ci sotia mea care a si detailat mai jos cele intmplateBuna ziua,
As dori sa apelez la sfatul unui Avocat specializat in "Conflicte de munca", intrucat ma confrunt cu urmatoarea situatie:
Sunt angajata a unei Companii Multinationale din anul 2001 si ocup o pozitie in Dep Financiar-Contabilitate.
Din anul 2009 s-a schimbat managerul direct al departamentului, moment in care au intervenit si toate problemele cu care ma confrunt in prezent.
Pe scurt in 2009 eu detineam un job foarte important pt Companie, intrucat eram implicata direct cu forta de vanzari a acesteia si orice impact negativ in acea zona reprezenta implicit o pierdere pt Companie.
Noul manager s-a acomodat foarte greu in aceasta zona si nestiind sa o controleze a fost expus in diferite situatii neplacute din care a incercat sa iasa de fiecare data impingandu-ma pe mine in fata.
In aceasta perioada inca nu se implinisera 2 ani de la nasterea copilasului meu, prin urmare imi reluasem activitatea inainte de finalizarea CIC.
Pe parcursul anului acesta mi-a introdus in activitatea zilnica o multitudine de alte task-uri pe care nu le puteam indeplini intr-un interval de lucru de 8 ore, de unde au pornit toate problemele mele.
Deja orele state peste program se inmultisera vizibil si tack-urile tot continuau sa apara pana la momentul cand datorita imposibilitatii de efectuare la timp a lor a aparut acel impact despre care mentionam mai sus. De aici pana la o imagine a mea total deformata in fata Companiei nu a mai fost decat un pas, moment din care am fost privita ca pe "o infractoare".
Pentru solutionarea impactului a fost necesara implicarea Managerului General al Companiei, care a solicitat o rezolvare in maxim 2 saptamani.
Managerul direct, neputand sa respecte termenul impus de catre acesta din urma, m-a impins si de aceasta data in fata, cu toate ca nu aveam nici de aceasta data nici o vina.
Vazand acestea, am preferat sa imi reiau Concediul de Ingrijire Copil (CIC) si din luna iunie m-am retras pana la jumatatea lunii septembrie cand s-a finalizat acest concediu.
La reluarea activitatii mi-a fost luat job-ul pe care il detineam si mi-au fost introduse alte task-uri total in defavoarea carierei mele, fara a mi se da posibilitatea de a schimba ceva.
Dupa toate aceste daune morale au urmat si cele materiale, intrucat din cauza acestor implicatii negative ale managerului direct am fost privata de bonusul anual si de marirea salariala, de care au beneficiat toti ceilalti angajati ai Companiei pentru anul anterior.
Am adus la cunostinta in scris Departamentului de Resurse Umane aceste lucruri care se petrec in departament, cu lux de amanunt si in urma acestei plangeri am fost convocata dupa aproximativ 3 saptamani la o sedinta la care au luat parte directorii departamentului financiar, directorul de RU si avocatul Companiei.
Practic, cred ca intentia lor a fost de a ma incolti si pe parcursul intregii intalniri de mai bine de o ora m-au atacat cu tot felul de afirmatii nefondate, raspunsul la cererea scrisa, urmand a imi fi dat in scris la 2-3 zile dupa acea intalnire.
Mentionez ca in acea plangere am specificat comportamentul neadecvat al managerului direct si am solicitat la final acordarea bonusului si a maririi salariale cuvenite.
In urma acestei intalniri nu numai ca mi-au fost respinse verbal cele solicitate in plangere, dar mi s-au adus acuzatii nefontate si m-au respins intr-un mod direct, neincercand sub nici o forma sa-mi ofere suport sau intelegere.
In concluzie pentru cele mentionate mai sus si penrtu multe altele care fac dovada celor ce mi s-au intamplat in aceasta Companie am foarte multe dovezi pe care le-am strans pe parcurs si care mi-ar putea fi de folos.
Mentionez ca printre cele intamplate se numara si excluderea mea din echipa si feedback-urile negative vizibile la adresa mea.
As dori foarte mult sa aflu parerea unui Avocat despre aceasta situatie prin care trec pentru ca intentionez sa apelez la justitie pt prejudiciile ce mi-au fost aduse de catre aceasta Companie.
Am uitat sa precizez ca sunt insarcinata in 27 de saptamani si as dori sa urgentez putin lucrurile.
Multumesc anticipat,
Este o situatie destul de delicata.
V-as sfatui sa asteptati sfatul unui avocat in domeniu, care sa va spuna daca aveti cum sa castigati un eventual proces.
Succes!
Am luat deja legatura cu un avocat specializat .
Ramane se ne intilnim la inceputul saptamani viitoare si sa vedem ce ne recomanda

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Delimitare sarcini angajat@corporatie Maria9212 Maria9212 Buna ziua, Recent, compania multinationala la care lucrez se confrunta cu mai multe probleme de management intern. Unele departamente primesc mariri de ... (vezi toată discuția)
Discriminare mascata la locul de munca persoana hiv paralelipiped paralelipiped Salut! Am sa incerc sa fiu succint si la obiect Am fost diagnosticat HIV+ acum 2 ani de zile in urma unei stari de sanatate proaste la un moment dat In urma ... (vezi toată discuția)
Situatie discriminatoare 3VIAL 3VIAL Buna ziua, Intampin urmatoarea situatie la actualul loc de munca si as dori sa stiu daca m-ati putea ajuta cu un raspuns si eventual un sfat in ceea ce ... (vezi toată discuția)