avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 550 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concediu neplatit...sau somaj tehnic??!!
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concediu neplatit...sau somaj tehnic??!!

Am nevoie de un sfat va rog...Am primit fisa fiscala pentru anul 2009 si am constatat cu mirare ca pe luna nov am trecut doar jumatate din salariul brut, iar in dec am venit 0. Pe mine nu m-a anuntat nimeni, nu am primit instiintare si nu am semnat nimic...este egal asa? Mentionez ca eu in tot acel timp am fost la servici, program normal. Ma gandesc ca este vorba de un concediu neplatit...Sau in cazul unui somaj tehnic ce ar aparea pe fisa fiscala la venit?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: ContSters42179 , utilizator 08:28, 25 Martie 2010
si la CFP si la somaj tehnic, am observat ca in fisa fiscala apare tot 0. Salariu ati primit intreg pa cele doua luni? Ati semnat pentru el?
Prezentati-va la compartimentul Personal si solicitati explicatii prezentand fisa fiscala si a efectua corectia necesara .
alcibiade a scris:

Prezentati-va la compartimentul Personal si solicitati explicatii prezentand fisa fiscala si a efectua corectia necesara .

Si daca dati de o persoana ca mine - care acum descopera magariile facute de predecesori - o sa primiti un raspuns foarte clar: "intrebati patronul"
Banii i-am primit toti, nu am semnat pentru ei insa in fisa fiscala nu apare situatia reala. Ma intreseaza daca este legal si daca nu cumva in cazul unui CFP sau somaj tehnic nu trebuia sa fiu macar instiintat!
Pe luna decembrie am primit ceva cum ca sunt in somaj tehnic si asta ar explica de ce am 0 la venit...Insa pentru noiembrie nu am primit nimic si totusi am doar jumatate din salar trecut pe fisa! Ceva nu e corect aici...
"intrebati patronul"

Sesizati ITM sa-l intrebe inspectorii de munca, sau
Solicitati instantei de judecata sa-l intrebe cum justifica cele doua luni. Este litigiu de munca.

Veti fi afectat la pensie si somaj.
Ultima modificare: Miercuri, 24 Martie 2010
ContSters42179, utilizator

Alte discuții în legătură

Fisa fiscala sandry 86 sandry 86 Am primit de curand fisa fiscala. In luna iulie a anului trecut scrie ca am relizat 0 venituri, dar am deduceri personale 350 ron. Intrebarea este urmatoarea: ... (vezi toată discuția)
Conflicte de munca lovdreams lovdreams Buna ziua.Lucrez la o firma particlara de 4 ani.Zilele acestea din \"greseala\" am dat peste fisa fiscala de pe anul trecut si am observat ca salariul a avut 5 ... (vezi toată discuția)
Probleme angajator fisa fiscala tincaflaviusms tincaflaviusms Buna ziua! Am fost angajat in cadrul unei firme de paza si protectie din data de 05.05.2011 - 08.03.2012 . Fisa fiscala nu am primit-o,asa ca am cerut-o de la ... (vezi toată discuția)