avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 527 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Amplasare fosa,control dsp
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Amplasare fosa,control dsp

Buna ziua, va rog ajutati ma si pe mine sa ma lamuresc in legatura cu urmatoarele: am un vecin care si a amplasat fosa septica la 6 metri de fantana mea respectiv 2m de cea a celuilalt vecin,am reclamat la DSP ,azi au venit in control cu o atitudine zeflemitoare spunandu ne ca ce e septica si poate sa o puna si langa fantana si alte ineptii, nu i a interesat sa vada fantanile(adancime,felul cum sunt facute) au mers pe terasa celui reclamat unde au socializat si s au amuzat iar cand au plecat i au spus mamei ca ea de ce are cotetul de gaini si cainele in fata casei lor....o aberatie avand in vedere ca sunt la vreo 15 metri de casa lor si au vreo 20 ani de cand sunt asa lucrurile. au pe cineva la DSP de unde tot circul asta de control si acum ne asteptam sa mutam si cotetul si sa ne strice fantana care e de 30 ani acolo, de altfel vecina ne a si transmis ca vom zbura cu cotetul si nici fosa nu o muta ca au relatii. Va rog sa mi spuneti daca se mai poate face ceva in aceasta situatie unde totul e pe fata, ne luptam cu morile de vant?
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 19:54, 22 August 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Gasiti informatii utile aici: [ link extern ]
si aici: www.avocatnet.ro/forum/discu...
Puteti depune o sesizare scrisa cu nr. de inregistrare/ data (se poate trimite prin posta cu confirmare de primire) la Ministerul sanatatii si spre stiinta la DJSP in care mentionati comportamentul inspectorilor.
Solicitati raspuns scris in baza OG nr. 27/ 2002 privind petitiile in care sa se mentioneze masurile luate cu referire la situatia existentea in teren si cu referire la comportamentul inspectorilor.
Daca nu primiti raspuns scris in 30 de zile de la inregistrarea sesizarii dvs. puteti deschide actiune in contencios administrativ in baza Legii nr. 554/ 2004 impotriva institutiei statului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Distante minime intre constructii intre gard vecin, amplasamente fose septice si alte constructii alexim_mihai alexim_mihai Buna ziua! Am construit un wc in curte la tara cu fosa betonata complet, vecinul meu dupa doi ani s-a trezit ca nu-i convine locatia fosei deoarece are o ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. am o problema cu vecinul, eu am facut fosa septica, ... adelinaromina adelinaromina buna ziua. am o problema cu vecinul, eu am facut fosa septica, zidita, nu betonata, am autorizatie la ea, doar ca este zidita, si vecinul are fantana, fantana ... (vezi toată discuția)
Distanta legala între fosa de racordare la scurgere și fantana rody_pinti rody_pinti Bună ziua! M-ar interesa la ce distanta de fântână mea cu apa potabila poate să-și facă vecinul un cămin (o groapa) prin care se leagă la rețeaua ... (vezi toată discuția)