avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 118 soluții astăzi
Forum Activitate nicutardaniela

Activitate nicutardaniela

In 24.04.2010 expira Copia conforma de la camionul ce il detine societatea in proprietate. Puteti va rog sa imi spuneti care sunt documentele necesare, pe langa cerere, pentru eliberarea unei noi copii conforme.
Va multumesc!
Multumesc!
Iar in ceea ce priveste doar SRL-ul, pasii de urmat in deschiderea firmei care ar fi, pe langa ORC si Administratia Financiara? stiu ca trebuie deschis cont, de facut stampila...etc....
Multumesc mult pentru informatii!
Ma intereseaza ce acte nunt nevoie sa deschid un SRL/PFA si institutiile la cre trebuie sa merg sa pot inregistra firma.
Astept raspuns.
Răspuns la discuția va rog ajutati-ma.........
Am intrat pe site-ul ARR-ului insa nu am gasit la formulare nici un model... va rog daca sunteti amabila precizati-mi dvs exact in ce sectiune sunt.
Va multumesc!
buna ziua,
de putina vreme am facut un curs pentru transport de marfa intern si international. societatea la care lucrez are un singur camion si efectueaza regulat (1 data pe luna) transport de marfuri generale romania-italia. stiu ca trebuie intocmit un raport care se depune la ARR pana la sfarsitul lunii martie a anului viitor, insa nu stiu cum arata un astfel de raport.
va rog puteti sa imi trimiteti un model?
va multumesc mult!