avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 194 soluții astăzi
Forum Activitate paola01

Activitate paola01

Daca are angajatul are contract pe perioada determinata, si a expirat perioada, mai trebuie, depus la ITM, decizia de incetare?????
Discuție cardul european
firma la care lucreaz are angajati si din alte judete,noi platit toate contributiile la stat in fiecare luna, numai ca la un angajat din alta locaitate i s-a zis ca nu mai este asigurat din luna feb, iar eu am fost sa depun actele pentru cardul european la angajatii din alte judete,la cass-ul din judetul de unde suntem noi si nu mi-au dat voie(ne fiind prima data cand depun si la alti angajati au venit)dar acum mi-a zis ca nu este posibil trebuie in judetul de unde sunt ei, iar in judetul de unde sunt ei, ii trimit la noi, deci este o arambabura in sitemul romanesc de sanata de nici nu mai stiu unde sa merg si sa intreb sa-mi de-a o idei.Orice ideie este bine venita, va multumesc anticipat.
Discuție Asigurati
Daca sotia lucreaza cu acte de munca si i se retin toate contributiile la stat,poate fi asigurat si sotul+copii?
Discuție Angajare
O persoana, pensionata de drept se mai poate angaja din nou cu jumatate de norma, si sa-si pastreze in continuare pensia??
Cum fac rost de fisa de aptitudini?ca pana acum angajam persoanele cu adeverinta de la medic si astazi mi-a zis ca-mi trebuie fisa de aptitudini.
Discuție ceccar
ce este acest Ceccar, si unde ma pot adresa pt o problema de tva?