avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 191 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Angajare
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Angajare

O persoana, pensionata de drept se mai poate angaja din nou cu jumatate de norma, si sa-si pastreze in continuare pensia??
Cel mai recent răspuns: Adrian Marin , Consilier juridic 08:51, 7 Iunie 2010
Daca prin pensionata de drept intelegeti pensie pentru limita de varsta, da atunci poate continua sa activeze ca si salariat.
Buna ziua !
In principiu , da , daca este apta din pdv medical , daca nu intra sub incidenta prev. legii 329/2009 (in cazul angajarii in sistemul bugetar) si... bineinteles .. daca exista acordul angajatorului .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reangajare pensionar sau doar mentinere in functie conform legii 329/2009 conta_bib conta_bib Buna ziua, cum se procedeaza cu pensionarii care doresc sa cumuleze pensia cu salariul conform Legii 329/2009? Codul muncii la art 56 alin (1),lit c) ... (vezi toată discuția)
Serviciu ca pensionar Amitrica Amitrica Buna ziua, Sotia mea este medic de familie, si, putea sa se pensioneze la limita de varsta in februarie 2014 (este nascuta in aprilie 1954). Intrebarea este ... (vezi toată discuția)
Cumulul pensiei cu salariul nfurdea@yahoo.com nfurdea@yahoo.com Am pensie 1000 lei si am mai lucrat ca asistenta la centrul de sange(la stat). As dori sa-mi spuneti daca dupa noul cod al muncii mai am dreptul sa lucrez in ... (vezi toată discuția)