avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 364 soluții astăzi
Forum Activitate ludo

Activitate ludo

Răspuns la discuția Inselaciune licenta
Chiar nu vă dați seama în ce situație sunteți? Dacă nu sunteți în stare să vă faceți singur lucrarea cum credeți că vă veți descurca în câmpul muncii? Tot așa cerând altora să vă facă lucrările?
Răspuns la discuția Impozit pe indemnizatie covid 19
Logic, indemnizația constituie un venit pentru dvs. nu? Atunci este logic să plătiți impozit pe venit, conform cod fiscal.
Nu vă supărați, ce înseamnă "prima de oraș"? Mulțumesc!
Răspuns la discuția Există vreo cale de atac?
Mulțumesc de lămuriri @ CHKa. Eu consider(am) că fiind vorba de o asigurare mărimea poliței este funcție de valoarea asigurată. Mie mi s-a mărit polița iar valoarea asigurată a rămas aceiași, de aceea ziceam că e discriminare. Să dea Domnul să nu folosesc această asigurare!
Răspuns la discuția Există vreo cale de atac?
Dacă plătesc mai mult pentru aceleași servicii nu e normal să zici că e discriminatoriu , față de ce a fost până acum cel puțin. Nu am auzit de o modificare a legii asigurărilor de sănătate , care dacă e facută, cel puțin, nu mai avem de ce ne plânge.
Bună ziua,
Am primit azi talonul de pensie cu noua contribuție la CASS. Mi se pare discriminatoriu deoarece nu mi s-au modificat și beneficiile de asigurat adică am aceleași beneficii ca și un pensionar care nu plătește acest supliment de asigurare. Există vreo cale de atac? Mulțumesc.

Bună ziua,
Aș avea nevoie de un sfat : am 4 contracte de furnizare EE și GN din 10 februarie 21 cu pretul fix 12 luni. Pe 27 august am primit două notificări prin care furnizorul mă anunță că din cauză că s-au modificat condițiile tehnico- economice inițiale începând cu întâi octombrie prețutile se vor majora cu cca. 230% , mai exact 220 la GN ș 557 la EE. În contract și în condițiile generale de livrare nu s-au definit /listat niște condiții tehnico--economice de la acea dată în schimb există un art. care permite majorarea prețului dacă se modifică condițiile tehnico-economice inițiale și un altul în care eu declar că mi s-au pus la dispoziție toate informațiile pe care le-am cerut și că sunt de acord cu cele prevăzute în contract în cunoștiință de cauză. În această situație m-aș putea adresa instanței să constate nulitatea absolută a acelui articol ref. la conditiile tehnico economice? Am vreo șansă ? Mulțumesc
Ar fi trebuit sa-l intrebati cum sa-i prezentati bonul fiscal de la Kaufland sau spalatorie daca nu va lasa sa ajungeti acolo sa spalati masina, poate atunci isi dadea seama de stupizenia cerintei sale.
A vazut cineva legea/legile invocate de madam weber care ar sta la baza ineptiei cu tortura? Ar fi interesant de vazut si poate ne lamurim!
Pe email nu pe telefon,se rezolva, scripta manent!