avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 427 soluții astăzi
Forum Activitate Cata2013

Activitate Cata2013

Răspuns la discuția planificare concediu de odihna
Multumesc
Răspuns la discuția planificare concediu de odihna
Buna ziua, Am control de la itm ,la o firma infiintata in luna aprilie 2016 si cu salariati de la infiintare ,imi cer planificarea concediilor pe anul 2016.Stiu ca programarea se face pana la sfarsitul anului calendaristic pentru anul urmator, dar cum fac in cazul de fata?
va multumesc
Buna ziua, pe 27.05.dimineata s-a semnat contractul de munca cu incepere de pe 28.05.2016 ,l-am raportat si in Revisal ,peste cateva ore da telefon angajatul si anunta ca nu mai vine maine ,nu mai vine deloc a gasit alceva de munca, cum incetez contractul in revisal si cand?
Buna ziua , vreau sa angajez un baiat cu contract de munca ca promoter in ce cod cor il pot incadra ? (baiat care va distribui pliante si se va imbraca intr-un costum)
Buna ziua,
In calitate de organizator de spectacole , privat (SRL) doresc sa stiu daca:
1. sunt obligata sa acord locuri gratuite la spectacolele organizate de noi pentru persoanele cu handicap , sau daca pot acorda optional, in cazul in care imi permite bugetul
2. daca e obligatoriu, sa stiu cate anume
3. de unde imi recuperez contravaloarea locurilor gratuite acordate persoanelor cu handicap, si ce documentatie trebuie alcatuita.
Am citit art .21 din Legea 448/2006 ,dar nu imi este de loc clar.

Multumesc.
Răspuns la discuția angajare cetatean strain
Buna ziua,
Pentru a angaja un cetatean turc detinator de persmis de sedere, Rezident pe termen lung-CE ,avem nevoie de aviz de angajare?
Dupa inregistrarea contractului de munca in Reges mai trebuie sa instiintez ,vreo institutie a statului, (de exemplu Inspectoratul general pentru Imigrari ) cum ca a fost angajat?
Buna ziua , am incarcat pe ITM online azi la 8.43 si nu este inca preluat , e ora 14.46 ,a mai patit cineva asa azi 29.07.2014 ? pentru ca nu stiu ce sa fac sa mai trimit inca o data
Răspuns la discuția repartizarea timpului de lucru
Multumesc pentru raspuns
Buna ziua,daca salariatii lucreaza in 2 ture de 8 ore/zi 40 de ore pe saptamana (de exemplu prima saptamana de marti-sambata de la 7.30-15.30 si saptamana viitoare de marti-sambata de la 13.30-21.30),repartizarea programului de lucru este de 8 ore/zi sau inegal?