avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 399 soluții astăzi
Forum Activitate Nicole Nic

Activitate Nicole Nic

Cum sa procedez?
Am o sentinta definitiva si executorie de drept,din cate am citit pe net
"Hotărârile judecătoreşti care se învestesc cu formulă executorie.
Excepţie fac hotărârile care au ca obiect:
•plata salariilor sau a altor drepturi izvorâte din raporturile de muncă, a sumelor convenite, potrivit legii, şomerilor; despăgubiri pentru accidente de muncă;"
Mai trebuie sa investesc hotararea cu formula executorie la tribunal sau doar fac cerere de executare catre angajator?
Va rog sa-mi spuneti cum sa procedez, a trecut o luna de la comunicarea sentintei
Buna ziua,
va rog sa ma informez cum trebuie sa procedez in urmatoarea situatie delicata cu care ma confrunt de 1 an de zile : am luat in spatiu o persoana ( fostul ginere) si acum dupa 1 an refuza sa-si modifice adresa de domiciliu, folosindu-se in continuare de vechea locatie.
Mentionez ca cei de la evidenta populatiei mi-au spus ca doar cu executare judecatoreasca poate fii scos din spatiu, ori eu am facut acum 5 ani o simpla cerere prin care l-am luat in spatiul meu locativ, iar acum nu pot sa-l scot doar cu o cerere???
Cum poate politia sa-l avertizeze cumva sau sa-l amendeze intrucat nu vreau ca pana la expirarea cartii de identitate in 2015 toate prblemele care le face sa-mi mai afesteze linistea fiicei mele.
Va multumesc anticipat pt raspuns!
Răspuns la discuția E legal???
Nu imi spune nimeni nimic??ce sa fac?
Discuție E legal???
Buna ziua,ma confrunt cu o situatie mai delicata si vreau sa stiu daca dpdv juridic e legal ceea ce intrepind:
Sunt angajata unei firme multinationale coordonez departamentul tehnic al acesteia...si pe langa am o firma cu alti 2 colegi de aici (la care suntem actionari,nu angajati)care are ca si clienti clientii multinationalei respective, o parte din bunurile celei din urma trec prin firma mea.
Sub ce incidenta a legii ne situam in cazul in care cineva rautacios ar face public acest lucru fata de multinationala?ce urmari as avea?ca ma cam macina gandul acesta?