avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 306 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită cum te poti apara ?
Discuție deschisă în Executare silită

cum te poti apara ?

cum te poti apara impotriva investiri cu formula executorie ?
am un credit bancar la care banca a cerut investirea cu formula executorie , cererea a fost admisa , cum pot eu sa ma apar ?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 21:06, 13 Mai 2010
Din acte stiu, contractele de credit sunt titluri executorii, deci banca nu trebuie sa mai ceara nu vreo investire cu formula executorie....
Puteti face contestatie la executare, ati primit vreo somatie?
Contractul de credit prin dispozitiile finale prevede ca In temeiul legii bancare contractul de credit precum si contractele de garantii reale sau/si persoanle constituite in scopul garanatarii creditului sunt titluri executorii.
In cazul declararii exigibilitatii anticipate a creditului si a dobanzilor,aceste titluri,
dupa investirea cu formula executorie,permit trecerea directa la executare silita

Impotriva executarii silite eventual pentru intarziere,puteti formula contestatie
executorul cere incuviintare de la instanta pt executare silita a acestui contract care constituie titlu executoriu. dupa aceasta incuviintare, executorul va someaza, apoi va executa :stunned:( bunurile, daca sunt). aveti posibilitatea sa depuneti contestatie la executare dupa ce primiti somatie.aceasta contestatie nu opreste executarea. pentru suspendare a executarii, se plateste cautiune

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita barcan radu daniela barcan radu daniela buna ziua,as dori sa-mi spuneti daca executarea silita e o consecinta a unui proces,e o hatarare a unei instante de judecata? se poate executa silit o persoana ... (vezi toată discuția)
Investire cu formula executorie Marcel Mihalache Marcel Mihalache Contractul de credit bancar, care are mentiunea \"prezentul contract reprezinta titlu executoriu\", pentru a putea fi executat si inainte de cererea de ... (vezi toată discuția)
Procedura de investire cu formula executorie a unui contract de imprumut autentificat la notar ioana_comsa213 ioana_comsa213 Buna seara, Va rog, spuneti-mi cum se procedeaza pentru investirea cu formula executorie a unui contract de imprumut. Ce costuri sunt pentru ducerea la ... (vezi toată discuția)