avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 548 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... marire de capital social
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

marire de capital social

Conform act aditional nr 1/21.12.2009 am participat la o soc.com. (SRL cu asociat unic) pentru marire de capital social cu aport in numerar, astfel devenind ASOCIAT COOPTAT cu un anumit numar de parti sociale.
Intrebare: Acest aport in numerar a fost varsat obligatoriu la data constituirii capitalului social subscris sau poate exista un termen de varsamant ?
Pun aceasta intrebare deoarece mi se spune ca neimplinandu-se 6 luni poate fi prescrisa acea operare (marire de capital)
In ce conditii se poate face prescrierea , pe ce baza ?
Daca se va face pe mine ma instiinteaza cineva, de ex. cei de la Registru Comertului?
In ce conditii imi voi recupera banii din societate?
Mentionez ca societatea nu are activitate, in schimb incaseaza chirii din cladirile inchiriate, care apartin societatii .
Iar eu nu am alte acte, doar cel aditional. Trebuia sa mi se elibereze si alte acte cand am devenit asociat cooptat ?
Astept raspuns
Cu mii de multumiri !
Ultima modificare: Miercuri, 9 Iunie 2010
viorica ama, utilizator
Cel mai recent răspuns: Adrian Stoica , Practician in insolventa 21:33, 10 Iunie 2010
intrebare: Acest aport in numerar a fost varsat obligatoriu la data constituirii capitalului social subscris sau poate exista un termen de varsamant ?

Nu stiu ce reaspuns se poate da la o asemenea intrebare ?
In traducere dvs ne intrebati daca DVS ati varsat capitalul social ?
Practic dosarul va fi respins de ONRC daca pe langa actul aditional nr 1/21.12.2009 nu exista si dovada varsarii capitalului ( foaie de varsamant in contul sociatatii pe numele DVS cu mentiunea capital social )

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Marire de capital social viorica ama viorica ama Conform act aditional nr 1/21.12.2009 am participat la o soc.com. (SRL cu asociat unic) pentru marire de capital social cu aport in numerar, astfel devenind ... (vezi toată discuția)
Aport capital social mikitud mikitud buna ziua pt.un SRL ,cu 2 asociati in parti egale, in ce conditii se face aportul la capitalul social. as dori un raspuns detaliat. multumesc. (vezi toată discuția)
Contabilitate getazan getazan varog sa ma ajutati care sant inregistrarile contabile la o societate nou infiintata:capital subscris si varsat si cheltuielile de infiintare ale ... (vezi toată discuția)