avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 507 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii CALCUL CONCEDIU DE ODIHNA
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

CALCUL CONCEDIU DE ODIHNA

Buna ziua,

Am angajat de curand o persoana care lucreaza 8 ore/zi 3 zile pe saptamana, acum doreste sa efectueze concediul de odihna si nu stiu cum ar trebui sa calculez numarul de zile ce i se cuvin.
Stiu ca potrivit reglementarilor legale in vigoare numarul de zile de concediu pe care ar trebui sa il acord este 21, insa ea lucrand doar trei zile pe saptamana inseamana ca timp de 7 saptamani pe an se afla in concediu de odihna :-/.
Ma gandeam acum ca in cazul unui angajat care lucreaza 2 ore/zi o data pe saptamana concediul de odihna ar reprezenta 21 de saptamani ????

Ce parere aveti?

Multu!;)
Cel mai recent răspuns: iirina_19 , utilizator 16:52, 1 Iulie 2010
concediul de odihna se calculeaza proportional cu timpul de munca....
Asta nu inseamna ca unui angajat cu 2 ore pe zi i se vor acorda 5 zile de concediu!!! :confused:
Salariatii cu norma intreaga lucreaza 8 ore/zi, deci 40 ore/saptamana. Persoana respectiva lucreaza 24 ore/saptamana. Calculat proportional cu timpul de munca, ar trebui sa beneficieze de 13 zile de concediu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcul zile co pt part time bachmann bachmann Va rog sa ma indrumati in urmatoarea problema: Cum se calculeaza nr de zile de concediu de odihna pt un angajat care lucreaza 2 zile pe sapt , cate 5 ore pe zi ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna pentru c.i.m. cu durata 8 ore / luna trandafir2 trandafir2 Buna ziua, Urmeaza sa incheiem un c.i.m. cu durata de 8 ore / luna. Practic angajatul va lucra o zi pe luna. In acest caz, de cate zile de concediu pe an ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna komon komon sunt angajata la doua firme si as dori sa stiu daca am dreptul la fiecare societate la 21 zile de concediu de odihna (vezi toată discuția)