avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 275 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... efectele juridice ale legii de reducere a salariilor
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

efectele juridice ale legii de reducere a salariilor

Buna seara
Probleme de discutat:
1. Legea s-a publicat astazi 30 iunie. Prevederile art. 1-3 se aplica incepand cu data intrarii in vigoare, adica la 3 zile de la publicarea in Monitorul Oficial, deci.... cu incepere din data de ......3 iulie?
2. Afecteaza asupra calculului indemnizatiei de concediu de odihna,
insemnand ca nu mai e valabil calculul prevazut in Codul Muncii: media ultimelor 3 luni?
Textul legii prevede ca se reduc indemnizatiile, prin urmare este afectata si indemnizatia de concediu?
Legea se aplica incepand cu 3 iulie , dar este vorba de reducerea indemnizatiei lunare , adica pe toata luna . Ca si procedeu de calcul ma gandesc asa: determin indemnizatia lunara si apoi aplic 25%. Aici nu mai conteaza ca legea se aplica de la 1 sau de la 3 .Ar fi binevenita parerea unui specialist .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatia concediului de odihna rebeca macovei rebeca macovei As dori sa stiu daca indemnizatia concediului de odihna este afectata de diminuarea salariului cu 25% de la 1 iulie, in cazul in care eu voi efectua concediul ... (vezi toată discuția)
Reducere 25% la indemnizatie concediu de odihna pe lunile iulie si august 2010? MOSOR MOSOR [b] Cum procedam cand nu se aplica art.145 din Codul Muncii ? Cine ne apara drepturile ?... S-a abrogat cumva art.145 si nu stim noi ? X-( :training: Consider ... (vezi toată discuția)
Calcul concediu odihna lumifatu lumifatu Va rog sa-mi raspundeti si mie cum se calculeaza plata aferenta concediului de odihna eu stiind ca acesta reprezinta media salariilor pe ultimele trei ... (vezi toată discuția)