avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 255 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... functionari publici referent agricol
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

functionari publici referent agricol

cum se poate transforma o functie publica in functie contractuala ,in administratia locala. Mai concret,cum se poate transforma referent agricol din functie publica in functie contractuala
Cel mai recent răspuns: Cosmin-Traian Maglas , Consilier juridic 14:40, 20 Iulie 2010
Pai nu cred ca exista referent agricol. Eventual referent cu atributii ..... In ceea ce priveste transformarea. Se propune modificarea statului de functii si organigramei, apoi se trimite pentru avizare la ANFP, apoi , avizul sosit, se modifica Statul de functii si organigrama prin HCL.
Banuiesc ca aceasta dorinta are ca rol cresterea, desi nu substantiala, a retributiei.
Mi-e sa nu aveti o surpriza, ca dupa incetarea raporturilor de serviciu sa constatati ca posturile sunt blocate.#-o. Riscul acesta nu este mare, dar este. Vorbesc de faptul ca, pentru aceasta modificare, este nevoie sa incheiati un contract de munca dupa ce raportul de serviciu al functionarului public inceteaza. Unde mai pui ca orice post se ocupa prin concurs..... (vorbesc de personal contractual si nu de functionar public unde sunt si alte modalitati)
Ultima modificare: Marți, 20 Iulie 2010
Cosmin-Traian Maglas, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Documente necesare pentru transformarea unui post contractual in functie publica Catalina Cabun Catalina Cabun Buna ziua, Va rog daca ma poate ajuta cineva cu o lista a documentelor care trebuie depuse la ANFP Bucuresti pentru transformarea unui post contractual in ... (vezi toată discuția)
Intrebare marianarotaru marianarotaru X-(va rog sa imi spuneti si mie care sunt conditiile pentru a ma transfera de pe un post sef serviciu -contractual pe un post de functie publica in cadrul ... (vezi toată discuția)
Administratie publica locala Mirela28 Mirela28 A fost aprobata noua organigrama de consiliul local pentru functionarii publici trebuie aprobata si de ANFP? Si o alta intrebare, pentru posturile noi create ... (vezi toată discuția)