avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 729 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... intrebare
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

intrebare

X-(va rog sa imi spuneti si mie care sunt conditiile pentru a ma transfera de pe un post sef serviciu -contractual pe un post de functie publica in cadrul aceleasi institutii.va multumesc!
Cel mai recent răspuns: mihaicalinescu2005 , utilizator 10:24, 2 Decembrie 2012
nu va puteti transfera. cel mult, se poate transforma postul...insa nu in functie publica de conducere. :)
va multumesc pentru raspuns.postul vacant de functie publica nu este de conducere ,este de consilier principal.ma intereseaza daca este necesar modificarea organigramei sau numai avizul anfp.va multumesc!
Daca renuntati la postul de conducere, adica va dati demisia, ar trebui sa justificati acest lucru. Ce post ocupati inainte de avansarea pe postul de conducere? Oricum contractuali nu pot fi asimilati functionarilor publici asta e lucru cert, dar poate in statul de functii mai sunt vacante si alte posturi contractuale. Ori vorbiti sa va transforme mai intai postul in post de functionar public, dupa care renuntati si ocupati o alta functie publica.Daca se modifica organigrama este necesar avizul anfp.
daca imi dau demisia din postu de sef serviciu contractual al unei structuri din subordinea directiei cum pot trece pe o functie publica de executie din cadrul directiei.va multumesc!
daca va dati demisia...mergeti acasa. singura posibilitate ca dvs., din postura de functionar contractual, sa ramaneti in cadrul institutiei ca functionar public, este ca postul ocupat acum de dvs sa fie transformat in functie publica. alte posibilitati....ar fi sa participati ca un concurs de recrutare. :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transfer functionar public leutu leutu In cazul in care se vor bloca posturile de functionari publici ma mai pot transfera la o alta institutie?? La Tv se spune ca din ian 2009 se vor bloca aceste ... (vezi toată discuția)
Transfer la cerere pe post similar administratie publica, functionar public mela2008 mela2008 Buan ziua. Sunt functionar public in administratia publica locala, incadrata inspector principal gradatia 3, lucrez aici din 2004 (aprilie). Dupa intoarcerea ... (vezi toată discuția)
Functionari publici referent agricol tinul tinul cum se poate transforma o functie publica in functie contractuala ,in administratia locala. Mai concret,cum se poate transforma referent agricol din functie ... (vezi toată discuția)