avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 192 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Divort
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Divort

Caz: Doi soti cu copil minor , 3 ani si ceva, divorteaza, (ea a depus cerere de divort cu incredintare copil). El sustine ca nu poate sa lase copilul in grija ei , deoarece nu stie sa aiba grija de el. Ce sanse sunt ca tatal sa obtina custodia copilului, si care ar fi cele mai tari dovezi si motive pentru ca instanta sa ii incredinteze lui copilul. Si inca ceva, ancheta de la protectia copilului, care va trebui facuta, se plateste de cel care o solicita, sau intra in cheltuielile judecatoresti ? sau cum ?
Cel mai recent răspuns: Lacramioara Constantin , Practician in insolventa 15:55, 20 August 2010
sansele tatalui de a obtine tutela copilului sunt infime avand in vedere varsta extrem de mica a copilului.
dar idei despre ce s-ar putea face sa castige , hai sa creem o exceptie! Mai multe idei, mai multe sanse!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturile parintesti razvi5 razvi5 Buna ziua! in ce conditii un copil de 2ani este incredintat tatalui? daca mama nu are alte bunuri decat locuinta parintilor (undeva la tara) si un salariu mic, ... (vezi toată discuția)
Incredintarea minorului sorin77 sorin77 as vrea sa stiu in ce conditii eu ca tata as putea obtine incredintarea minorului.sunt in divort cu sotia din culpa comuna,ea a cerut incredintarea catre ea cu ... (vezi toată discuția)
Divorþ violeta23 violeta23 Buna ziua am o problema si va rog sa ma ajutati am fost căsătorită timp de 7 ani de 6 ani cu acte avem un copil relatia a fost relativ buna pama a inceput ... (vezi toată discuția)