avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 856 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... problemele comitetului cu administratorul demisionat
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

problemele comitetului cu administratorul demisionat

suntem un comitet nou de femei al unei asociatii de proprietari. Nemultumit de presedinta aleasa, administratorul si-a dat demisia, si nu vrea sa dea arhiva, nici toate dosarele cu cotele de intretrinere pe 2010, si-a inchis biroul si s-a suparat pe sat.. cand ne-am dus la CECBANC pentru schimbarea semnaturilor de acces la fondul nostru de rulment, ni s-a dat o lista de acte necesare, printre care si lista participantilor la Adunarea Generala din 30 iulie cand au fost definitivati proprietarii care fac parte din noul comitet. nemultumiti de alegere, desi atat administratorul si fostul presedinte al comitetului au participat la adunare, fiind mentionati in procesul verbal al adunarii, si au dat in fata plenului stampila si cheile de la diverse spatii folosite de vechiul comitet, acum nu vor sa semneze lista de participanti la adunarea generala, si nici sa predea noului Comitet imputernicirile care facusera sa fie complet cvorul de 50 +unu participanti. Astfel ca in prezent este o situatie ciudata, fostul Administratorul tine incuiate toate bunurile care apartin asociatiei, iar noul comitet nu are acces la fondul de rulment de la cecbanc.Primaria sect. 6 la care am apelat, la sectorul care se ocupa de ralatiile cu asociatiile de propreitari, conf, legii 230/20007, nici nu intelegeau despre ce e vorba, si dupa ce am lasat la registratura toate documentele care ne sustineau cererea de ajutor logistic, nu avem pana acum nici un raspuns. de doua ori am dus acte si lamuriri verbale la acest departament al primariei sect, 6, odata in20.07 2010, si a doua oara la 9.08. 2010.Acum ne adresam dvs, pentru a primi, daca se poate, sfaturi unde sa ne mai adresam, probleme este deci ca nu avem lista de participanti completata, din cauza ca trei persone nu vor sa semneze de prezenta, desi au participat si nici nu vor sa dea imputernicirile care le primisera dela diversi proprietari care nu locuiesc in bloc, avand chiriasi , nu avem documentele blocului, nici cartea de imobil, nici cartea tenica, nici dosarele cu intretinerea pe 2010.....adelina constantin ...cu multumiri.,..daca...:(
Cel mai recent răspuns: Dr.Virgil Dan Amza , Evaluator 10:58, 6 Ianuarie 2015
n-am mai auzit de "comitet de femei" la un bloc ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

ultimele norme metodologice de aplicarea legii 230/6.7.2007 adelina constantin adelina constantin statutul unei asociatii de proprietari infiintata in 2002, ar trebui modificat dupa ultimle norme metodologice de aplicare legii 230/2007? este adevarat ca in ... (vezi toată discuția)
Revenire la problemele cu administratorul de bloc, demisionat adelina constantin adelina constantin am tot scris aici, si nu am primit nici un raspuns, oare este o problema nerezolvabila? legea 230/2007 e drept, nu prevede nimic relativ la refuzul unui ... (vezi toată discuția)
Schimbarea conducerii asociatiei e.stoica e.stoica La ultima sedinta a asociatie de proprietari , cei prezenti au ajuns la concluzia ca trebuiesc inlocuiti cei din comiteteul executiv si presedintele. S-a ales ... (vezi toată discuția)