avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 266 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... sesizare catre primarie
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

sesizare catre primarie

in urma sesizarii facute catre primarie cand un vecin a montat ilegal un gard imprejmuind terenul meu raspunsul d-lui primar a fost ca nu este de competenta lui sa ia o masura oarecare. deoarece este ruda apropiata cu respectivul vecin primarul a refuzat orice implicare desi in alte situatii asemanatoare a gasit solutii.cui sa ma adresez?
Cel mai recent răspuns: sca baloisibaloi , Avocat 11:37, 8 Decembrie 2010
Pentru montarea gardului este nevoie de autorizaţie de construcţie. În ce priveşte încălcarea proprietăţii aveţi la îndemână mai multe acţiuni, tulburare de posesie, obligaţia de a face, revendicare.
Consultaţi un avocat pentru situaţia d-voastră.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme teren cumparat nicupapici82 nicupapici82 Buna seara , am cumparat un teren dupa care am fact demersurile pentru intabulare,identificare si imprejmuire . In timp ce lucrarea de identificare era depusa ... (vezi toată discuția)
Acuzatie de tulburare de posesie silviaturcu silviaturcu Buna ziua Ma confrunt cu urmatoarea problema : Am un vecin care are aproape toata casa construita pe limita de hotar sau cum se mai spune in termeni populari ... (vezi toată discuția)
Tulburare posesie vasilemb vasilemb Eu am gard pe proprietatea mea si bunicul mi-a spus ca atunci cand l-a construit a lasat 1 m din proprietate ca sa il poata repara si ca sa nu creasca pomi la ... (vezi toată discuția)