avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 580 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Agent care a fugit cu rata de la asigurarea de viata
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Agent care a fugit cu rata de la asigurarea de viata

Cum rezolv problema
Am incheiat o asigurare de viata pentru 5 ani si rata a cincea care am platit-o agentului de asigurari nu a mai ajuns in contul meu. Am vorbit la agentie cu directorul si mi-a confirmat acest lucru , mi-a promis ca se rezolva si voi primi banii. Stie de incident si agentul respectiv nu mai lucreaza acolo. Au trecut trei luni dar inca nu s-a rezolvat nimic. Trebuie sa platesc urmatoarea rata, cei de la call center ma suna sa-mi zica ca nu am acoperire iar cei de aici ma paseaza.
Ultima modificare: Luni, 20 Decembrie 2010
pneuexpert, utilizator
Cel mai recent răspuns: Marius Barabas , Consultant asigurari 15:21, 24 Decembrie 2010
daca aveti chitanta, nu e problema dvs.
daca nu aveti, depuneti plangere penala la politie impotriva agentului, va trebui sa aduceti dovezi in sprijinul plangerii, poate au existat martori cand ati dat banii
sesizati in scris despre cele petrecute si la agentia centrala, cereti si nr de inregistrare
Ultima modificare: Luni, 20 Decembrie 2010
gi-jane2, moderator
Existenta chitante va scuteste de griji. Este problema inspectorului de asigurare sub egida caruia lucra agentul respectiv sa rezolve problema. Dar va trebui sa mergeti la asiguratorul respectiv si sa prezentati o copie de pe chitanta cu care ati platit rata 5 si sa faceti o reclamatie in scris solicitand raspunsul tot in scris.
Nu ati specificat daca aveti chitanta sau ati dat banii pe "incredere ".
Daca aveti chitanta nu aveti nici o problema daca nu ... puteti sa-i considerati pierduti, deoarece societatea de asigurari nu poate sa ia in considerare numai declaratia dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme polita casco florentina111 florentina111 Buna seara Am urmatoarea problema. Sunt asigurat casco de 8-9 ani. Platesc semestrial polita de asigurare. In luna octombrie am fost informata ca banii ... (vezi toată discuția)
Probleme asigurare casco. Nasshu Nasshu De curand am avut o dauna Auto , pe care am dorit sa o rezolv pe asigurarea Casco . Asigurarea Casco a fost incheiata prin intermediul unui broker se ... (vezi toată discuția)
Broker de asigurari - nu pot fi despagubita de casco Loredana86 Loredana86 Buna ziua Am incheiat in luna mai a anului trecut o asigurare Casco cu un broker de asigurari. In urma unui accident am ajuns cu masina in service si cei de ... (vezi toată discuția)