avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 596 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Plangere contraventionala
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Plangere contraventionala

in data de 08.01 2011 am fost oprit intro localitate de un agent de politie pentru control si mi sa itocmit un proces verbal deoarece numaru locuintei de domiciliu din buletin nu corespundea cu cel din permis adica 331-35 iar pina la expirarea permisului mai sint 5 luni. ca urmare am fost sanctionat cu 6 puncte penalizare si amenda 420ron ce pot sa fac
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 17:28, 11 Ianuarie 2011
Art. 189. din HG 1391: Poliţistul rutier este obligat ca, atunci când verifică documentele unui conducător de autovehicul sau tramvai, să urmărească dacă există concordanţă între datele înscrise în actul de identitate şi cele din permisul de conducere. În cazul în care constată neconcordanţe referitoare la nume, prenume, domiciliu sau reşedinţă, este obligat să reţină permisul de conducere şi să elibereze dovadă înlocuitoare a acestuia cu drept de circulaţie de 15 zile.

nimic, schimbati permisul ptr altul nou, valabilitate 10 ani (nu uitati ca trebuie facuta si fisa medicala).
Pe certificatul de inmatriculare adresa este scrisa corect ?
auto era inmatriculata pe firma la care lucrez
am inteles dar e absurd sa primesti amenda pentru ca nu corespunde adresa din permis cu cea din buletin findca in noile permise auto nu mai este trecuta adresa
Permisul de conducere a fost gresit completat de la inceput,in ce priveste adresa dvs ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Preschimbare permis de conducere la schimbarea buletinului cosas43 cosas43 daca schimb buletinul cu noua adresa mai trebuie sa schimb si permisul de conducere daca este valabil? (vezi toată discuția)
Greseala nume de familie in fisa de scolarizare pentru permis raku27 raku27 Mi s-a gresit numele de familie in fisa de scolarizare pentru permis, in loc de [quot]RACHIERU[/quot], cum este numele meu, in fisa apare [quot]RACHERU[/quot]. ... (vezi toată discuția)
Permis expirat ContSters208625 ContSters208625 Momentan nu sint in localitatea de domiciliu si am constatat intimplator ca am permisul de conducere expirat de aproape 2 ani. Ce se intimpla in cazul in care ... (vezi toată discuția)