avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 209 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Neprezentare la proces penal in Spania
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Neprezentare la proces penal in Spania

A
Ultima modificare: Marți, 25 Ianuarie 2011
lucianlucian, utilizator
Cel mai recent răspuns: Mihai Costache , Avocat 10:30, 25 Ianuarie 2011
daca aveti probe si nu le prezentati in instanta penala spaniola conform procedurilor locale veti fi inchis nevinovat si nimeni nu va putea face nimic.

nu cunosc legea spaniola insa sunt sigur ca procesele lor penale se vor finaliza chiar daca nu va prezentati. si probabil ca veti fi condamnat mai ales ca judecatorul nu va avea de analizat decit probele celeilalte parti.

nu cunosc pedeapsa insa daca veti fi condamnat la inchisoare, Ro extradeaza cetatenii romani catre Spania (am avut eu un caz de extradare catre Spania) ptr executarea pedepsei. Executarea pedepsei poate fi facuta si in Ro, la cererea condamnatului si dupa o procedura destul de incilcita.

sfatul meue ste sa va prezentati si sa va angajati un avocat spaniol care sa va apere altfel veti avea surprize neplacute. este posibil sa existe o interdictie de intrare in schengen pt cei condamnati intr-o tara membra, este bine sa va informati despre rigorile legii spaniole.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pedeapsa de un an Tabus Elvira Tabus Elvira Buna am o intrebare la dumneavoastra , sotul meu are de facu un an cu executare, el este acum la puscaria spaniola in termen de 10 zile in extradeaza in tara, ... (vezi toată discuția)
Condamnare cu executare dodorel62 dodorel62 Doresc sa stiu , daca o persoana din Romania este condamnata in Spania definitiv la 4 ani cu executare pentru bataie si are timp de 4 ani interdictie pe ... (vezi toată discuția)
Mandat european sorinabeica sorinabeica Buna seara imi poate explica si mie cineva ce inseamna mandat european de expulzare se face referire doar la tarile uniunii europene sau la toate ... (vezi toată discuția)