avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 539 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale recurs contestatie contraventie proces inceput 2010
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

recurs contestatie contraventie proces inceput 2010

In cazul in care o societate are proces - contestatie la Judecatorie pentru o contraventie, contestatie depusa la inceputul anului 2010, insa prin amanari doar in ianuarie 2011 se pronunta o sentinta pentru acea cauza inceputa in 2010..conform noii legislatii (mica reforma a justitiei) pentru acea contestatie se mai poate face recurs?? sau ramane hotararea definitiva si irevocabila (deci procesul a inceput in 2010, iar legea noii reforme in justitie intra in vigoare in ianuarie 2011, se aplica retroactiv si pentru procesele deja in derulare din 2010?) ..multumesc anticipat pentru orice raspuns argumentat (cu exemple si trimiteri la anumite legi/articole).
Cel mai recent răspuns: radu_mc , utilizator 19:23, 31 Ianuarie 2011
lg 202 se aplica tuturor sentintelor pronuntate dupa 25.11.2010, deci nu aveti dreptul la recurs.
multumesc pentru raspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hotararea pronuntata intr-o cauza avand ca obiect plangere contraventionala poate fi atacata? Daniela Camelia Nicolae Daniela Camelia Nicolae eventual cu contestatie in anulare?mi s-a respins ca neintemeiata!pe amenda radar fara identificarea aparatului!!! (vezi toată discuția)
Cai de atac impotriva hotararii judecatoresti burgcrist burgcrist Buna ziua, Va rog frumos daca se poate sa-mi spuneti in cazul deciziei de respingere de catre Judecatoria de sector a unei plingeri impotriva unui proces ... (vezi toată discuția)
Recurs impotriva unei sentinte pronuntate intr-o cauza avand ca obiect plangere contraventionala? Nonynel Nonynel Cu noile modificari privind reforma in justitie se mai poate face recurs la o sentinta privind o plangere contraventionala ? De cand au intrat in vigoare ... (vezi toată discuția)