avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 371 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Drepturi salariata graviditate
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Drepturi salariata graviditate

In ce conditii o salariata gravida sau in concediu de ingrijire copil pina la 2 ani are dreptul la reducerea programului de lucru, dar cu salariu platit integral si pe ce perioada?
Va multumesc si Paste fericit!
Cel mai recent răspuns: Lăzăruţiu Lucian , Avocat 11:50, 30 Aprilie 2008
oti a scris:

Si totusi nu beneficiaza de alte ajutoare ,de exemplu ar fi posibil sa beneficieze ambii parinti de concediu pt. ingrijirea copilului sau un alt membru al familiei ,e vorba de doi copii nu e usor...:(


Nu exista, din pacate pt. dvs., astfel de prevederi legale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu crestere copil - drepturile mamei si ale tatalui vapopescu73 vapopescu73 În cazul în care salariata decide să se întoarcă la muncă imediat după concediul de maternitate, aceasta mai poate solicita o reducere de două ore a ... (vezi toată discuția)
Program de lucru dupa concediu din cresterea copilului barnavalentina barnavalentina Buna ziua, Am o fetita de 1 ani si 5 luni si am facut cerere de reintoarcere la servici cu data de 01 Martie si intra sotul in continuare in concediu ... (vezi toată discuția)
Ore alaptare edyflo edyflo buna ziua! la un program de 3 ore pe zi (3 zile pe saptamana) si 4 ore pe zi (2 zile pe saptamana) ai dreptul la reducerea programului de lucru cu 2 ore pe zi ... (vezi toată discuția)