avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 416 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... cainii vecinilor latra toata noaptea
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

cainii vecinilor latra toata noaptea

Salutare! Revin cu o alta problema. Vecinii mei nepretuiti au 3 sau 4 caini pe care i-au legat in curtea lor, dar chiar sub geamurile mele. Problema e ca animalutele latra 3-4 ore NOAPTEA pina pe la 1, iar dimineata la 6 incep iarasi... Am un copil de 2 ani care nu poate dormi, iar la sfarsitul lunii trebuie sa nasc... E stresant! F stresant! Ce pot face? Am vorbit cu ei omeneste. Degeaba. Cui sa ma adresez ca sa-i oblige pe vecinii astia sa isi mute cainii sau orice altceva... Va rog...
dora negrea a scris:

Salutare! Pina la urma (adica 1 luna) vecinii si-au mutat cainii in capatul gradinii asa cum le-am sugerat la inceput. ideea e ca dialogul a facut totul posibil pina atunci. Din acel moment ei nu ma mai saluta. Telul a fost atins, animalutele sunt ok... Din pacate cainii latra in continuare, ceea ce ma face sa cred ca nu li se da mancare sau sunt batuti... Imi pare rau. multumesc pentru raspunsuri. Era si este, zic, o problema mica, dar e o felie din viata asa ca am scris-o aici. Multumesc din nou... PS: Am nascut o fetita, totul e ok... Doarme fara sa fie deranjata de catei :)

Felicitari...
Dragii mei,

Va recomand un aparat cu ultrasunete, import SUA care emite in gama 20-25.000 Hz, pentru pisici si cainii agresivi.

Cautatti pe site-ul www.dazer.ro, livrare din Bucuresti.

Creaza un disconfort in ureche si intra in "cotet" imediat.

Am asa ceva din 1994 si functioneaza perfect.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Detinere caine in apartament adinanicoleta adinanicoleta Buna ziua, sunt in urmatoarea situatie: detin un catie de talie mica in varsta de 13 ani in locuinta proprietate personala.Cainele nu este periculos dar la fel ... (vezi toată discuția)
Caine care latra ore in sir la curte comuna Min1215 Min1215 Buna seara. Va rog mult sa imi spuneti daca exista vreo rezolvare legala in urmatoarea situatie. Detin un apartament intr-o casa ce are curtea comuna cu ... (vezi toată discuția)
Vecinul ne-a reclamat cainele care latra. politia cerceteaza. mihaelacaluser mihaelacaluser V-as ruga o opinie asupra urmatorului subiect: Locuim la tara de mai bine de 10 ani. Bineinteles ca am avut intotdeauna caini si alte animale. Acum avem un ... (vezi toată discuția)