avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 536 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... speta f. interesanta pt reputatie = concediere = caut ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

speta f. interesanta pt reputatie = concediere = caut avocat

Buna ziua,


Lucrez intr-o corporatie f.cunoscuta in Romania, intr-o pozitie de Vanzari/negocieri contracte.

Desi am un comportament exemplar la munca, fara nicio avertizare/problema in 3 ani de zile, angajatorul mi-a comunicat ca doreste sa incheiem colaborarea pe motiv ca nu e multumit de munca mea.

La capitolul tehnicalitati, corporatia sufera : nu exista fisa post, nu exista metode de evaluare etc.

Detin dovezi despre activitati ilegale extinse in sume f.mari( evaziune, contracte fictive etc emailuri top management). Bun subiect de TV/extins reputatie avocat.

Am citit + inteles Codul Muncii, vechi+nou si caut reprezentare pt. o negociere dura de compensatii sau actiune in instanta.

CV - experienta + capacitatea de a inspaimanta adversarul si de a-l face sa planga sunt f.importante.


Scurta intrebare : Ce putem face cu dovezile de activitati ilegale ? Putem trimite Fiscul peste ei ? Statul Roman poate fi sesizat, care e procedure pt. urmari penale pentru oamenii implicati in corporatie ?

Ultima modificare: Vineri, 1 Aprilie 2011
adrianctn, utilizator
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 19:34, 1 Aprilie 2011
Pana va raspunde un avocat in dreptul muncii eu as vrea sa va intreb: daca nu se renunta la colaborarea cu dvs. ati mai fi denuntat aceste ilegalitati din firma in care lucrati? Mi se para ca suna a santaj si s-ar putea intoarce impotriva dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Distribuire materiale pornografice pe facebook după terminarea unei relații mirelaalbu mirelaalbu Buna seara, va rog sa ma jutati cu cateva sfaturi, in ceea ce trebuie sa fac in cazul urmator: Am avut o relatie cu cineva timp de un an si 5 luni, acesta in ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil calculata la salariul real alimun alimun Buna ziua, Sunt angajata intr-o firma in care lucrez de peste 5 ani. In momentul angajarii, angajatorul mi-a oferit un salariu pe contractul de munca si ... (vezi toată discuția)
Amenintare cu concedierea pt. existenta cv-ului online vorbaretu vorbaretu Buna ziua Situatia este urmatoarea: in cadrul unei firme, toti angajatii au primit un email in care li se aduce la cunostinta faptul ca daca au cv-uri ... (vezi toată discuția)