avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 602 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice lipsa certificat plata bugetul de stat
Discuție deschisă în Achiziţii publice

lipsa certificat plata bugetul de stat

Am participat la o licitatie la care firma castigatoare nu a prezentat la deschiderea plicurilor un certificat ce atesta ca nu are datorii la bugetul de stat si nici o declaratie pe proprie raspundere in aceasta privinta. Autoritatea contractanta a declarat-o castigatoare, avand pretul mai mic, dupa ce, zic ei, le-au adus un certificat valabil. Pot contesta decizia? Am sanse de castig sau e timp irosit aiurea? Multumesc
Cel mai recent răspuns: a66 , utilizator 09:28, 22 Aprilie 2011
Nu puteti contesta decizia ! Chiar daca lipseste un act la deschiderea ofertelor,el poate fi completat ulterior la solicitarea comisiei de licitatie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Interpretare art. 11 alin. 4 din hg nr. 925/2006 actualizata tarola odeta tarola odeta Un ofertant participant la o licitatie uzeaza de dreptul prevazut de art. 11 alin.4 din HG 925/2006, actualizata si a depus o Declaratie pe propria raspundere ... (vezi toată discuția)
Contestatie comunicare rezultat final la procedura de cerere de oferta camelia_2012 camelia_2012 Vreau sa contest decizia unei AC, respectiv comunicarea rezultatului final la o procedura de cerere de oferta. In urma acestei comunicari, a fost declarat ... (vezi toată discuția)
Procedura de achizitii in calitate de ofertant marymary1 marymary1 Am participat la o procedura de achizitii in calitate de ofertant In caietul de sarcini se preciza “Ordin de plată confirmat de banca emitentă ... (vezi toată discuția)