avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 422 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Revizuire - ce sanse am sa castig?
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Revizuire - ce sanse am sa castig?

Buna ziua, mi-a fost ridicata masina dintr-o parcare semnalizata cu litera P si pe panou erau liniute oblice fata de linia verticala, adica se specifica ca parcarea se face oblic fata de linia bordurii. pe P.V. sanctiunea este citez”a pozitionat auto.. altfel decât paralel si cât mai apropape de bordura din dreapta(spic)” art.63/5 cod rutier. sentinta respinge contestatia irevocabil.
am obtinut de la politie un act nou prin care se arată că parcare ”în spic” nu exista în legislatia rutieră. Va rog sa-mi spuneti daca cu acest act nou prin care am fost sanctionata printr-un termen ce nu există în legislatia rutieră am sanse să obtin anularea P.V. prin cerere de revizuire
va multumesc
Cel mai recent răspuns: Ioan Ciobanu , Expert judiciar 23:59, 11 Mai 2011
Incercati sa faceti Contestatie in anulare si aratati ca hotararea pronuntata s-a dat fara a fi vriun temei legal, prevazut in legislatia rutiera. Succes,,,B-)
Ceea ce sustine politia este valabil pentru oprirea sau stationarea autovehiculelor pe partea carosabila a drumului. Nu si in parcari special amenajate. In parcari autovehiculele se parcheaza in functie de marcaje.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Parcare spic radusb radusb Pe 17 mai 2010 mi-a fost ridicata masina de pe Mihai Bravu (Bucuresti), din zona gurii de metrou Iancului, cea dinspre Dimitrov (intre Dimitrov si Pache ... (vezi toată discuția)
Pot fi reclamate la poliție mașinile care sunt parcate pe loc ... iamchaos iamchaos Pot fi reclamate la poliție mașinile care sunt parcate pe loc de parcare, dar blochează trotuarul cu partea din spate a mașinii? În zona mea, a ajuns ... (vezi toată discuția)
Ridicare masina - ultimul loc de parcare "in spic", marcat ramona_s ramona_s Buna seara, Am si eu urmatoarela nelamurire / intrebare: pe Bd. Iuliu Maniu (sector 6) exista locuri de parcare \"in spic\", special destinate acestui scop, ... (vezi toată discuția)