avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 557 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Ridicare masina - ultimul loc de parcare "in spic", ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Ridicare masina - ultimul loc de parcare "in spic", marcat

Buna seara,

Am si eu urmatoarela nelamurire / intrebare: pe Bd. Iuliu Maniu (sector 6) exista locuri de parcare "in spic", special destinate acestui scop, semnalizate prin indicatoare si marcaje corespunzatoare (/ / / / /). Dar, ultima linie de la sfarsitul marcajului nu este perpendiculara (oblica), ci este 'rotunjita'... Masina stationata in acel loc se considera a fi parcata neregulamentar?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 22:43, 26 Octombrie 2009
Spatiul delimitat intre linia "in spic" si linia rotunjita permite parcarea de
autoturism?
Pentru lamuriri competente este de preferat sa contactati serviciul din primaria sector 6, care poate sa comunice concret numarul de locuri in evidenta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! am parcat in seara asta masina in interiorul marcajelor ... hanzoGOD hanzoGOD Buna ziua! Am parcat in seara asta masina in interiorul marcajelor de parcare(parcare cu plata in sectorul 1), ulterior primind amenda pentru blocarea caii de ... (vezi toată discuția)
Revizuire - ce sanse am sa castig? Buna ziua, mi-a fost ridicata masina dintr-o parcare semnalizata cu litera P si pe panou erau liniute oblice fata de linia verticala, adica se specifica ca ... (vezi toată discuția)
Ridicare vehicule stationate neregulamentar bucuresti redtie redtie In ultima vreme vad zilnic cum se ridica masini parcate neregulamentar in sectorul 6 pe Iuliu Maniu. Am observat ca in toate cazurile pe langa semnul ... (vezi toată discuția)