avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 302 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... publicare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

publicare

As dori sa public doua dosare dincare unu civil si unu penal. Vad cu ochi mei cum sunt lucrat pe la spate si nu pot face nimic sa demonstrez ca exista coruptie si chiar se poate deduce foarte usor din dosar.
Cum si unde trebuie sa ma adresez pentru a le face publice ?


Va multumesc !
Esti avocat? Esti zurliu? Nu poti face publice dosarele ptr. ca esti legat de secretul profesional. Daca esti justitiabil este altceva. Poti recuza judecatorul, sau face plingere la CSM.
Nu exista vreo editura sau un ziar specializat pe publicarea de hotarari judecatoresti despre care partile sustin ca sunt gresite. Motivul principal este ca hotararea poate fi schimbata numai de catre instantele judecatoresti si numai prin exercitarea cailor de atac, nu prin presiune (fie aceasta chiar una publica).
Asadar, va pierdeti timpul si banii degeaba cu publicarea.
@hesperida ... Toate lucrurile care s-au discutat deja in sedinta publica sunt publice. Dosarele judecate nu sunt secrete.
Ultima modificare: Sâmbătă, 4 Iunie 2011
Adalbert Gabriel Gazdovici, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procuror corupt nelu_nedi nelu_nedi daca procurorul prin rezolutia pe care a dat-o mi-a incalcat unele drepturi cu buna stiinta fiind implicate persoane care a facut cercetare ,cum il pot ataca ... (vezi toată discuția)
Intrebare furt intelectual morgans morgans Buna sunt un utilizator nou in aceasta comunitate si as dori daca e posibil un raspuns la o simpla intrebare. Datele problemei : 1. Se da un ziar online ... (vezi toată discuția)
Furt calificat prin efractie PoppM PoppM As dori sa stiu cum e posibila demonstrarea coruptiei la procurori si judecatori daca petitiile facute la DNA si CSM sunt readresate catre tribunalele si ... (vezi toată discuția)