avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 189 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Cerere de revenire din CCC dupa 2 ani
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Cerere de revenire din CCC dupa 2 ani

Cererea de revenire la vechiul loc de munca dupa terminarea concediului de crestere copil pana la 2 ani este formular tip? Daca da, imi puteti atasa si mie unul, va rog...
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 13:16, 7 Iunie 2011
Nu este o cerere tip, o concepeti dvs.

Domnule Administrator (Director),
Subsemnata... salariata dvs. in functia de... va rog sa-mi aprobati incetarea suspendarii contractului individual de munca nr.../..... (pentru concediul de crestere a copilului) si reluarea activitatii in baza aceluiasi contract individual de munca, incepand cu data de...
Data... Semnatura....
Domnului Administrator (Director) al SC....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Model cerere revenire la locul de munca PICATURICA PICATURICA As dori sa ma ajute cineva cu un model de cerere pentru revenirea la locul de munca .Mentionez ca in acest moment eu sunt in concediu de crestere a ... (vezi toată discuția)
Model cerere revenire din cic kardia28 kardia28 Buna ziua.Rog consilierii specializati de pe acest site sa imi dea un model de cerere de revenire la servici din concediu de crestere a copilului. Va ... (vezi toată discuția)
Terminare ccc fara intoarcere la locul de munca andaluzia andaluzia Luna viitoare se termina concediul pentru crestere al copilului dar mi-am gasit alt loc de munca. Nu am inteles clar care ar fi pasii care trebuie sa-i urmez, ... (vezi toată discuția)