avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 638 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cheltuieli cu liftul
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cheltuieli cu liftul

Are obligatia o persoana care sta intr-un bloc de 10 etaje,la parter,sa plateasca reparatiile ascensorului si cheltuielile legate de functionarea sa?Mentionez ca persoana in cauza nu se foloseste de ascensorul respectiv.Multumesc!
Cel mai recent răspuns: nicoleta1234 , utilizator 15:19, 4 August 2008
Ascensorul face parte din partile de uz comun al blocului si cheltuielile legate de intretinerea acestuia cad in sarcina tuturor locatarilor, inclusiv a celor de la parter.
In general se presupune ca costurile cu liftul sunt cheltuieli comune...ca cei de la parter mai urca la vecini.DAR exista foarte multe asociatii de locatari care prin hotararea adunarii generale a propietarilor au scos de la plata acestei cheltuieli apartamentele aflate la parter.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neplata datoriilor la bloc CSIMONAC CSIMONAC Suntem o asociatie de proprietari si va rugam sa ne lamuriti daca locatarii de la parter si de la et. 1 al blocului sunt obligati sa plateasca intretinerea si ... (vezi toată discuția)
Plata pentru reparatia liftului Spulbar Spulbar Buna ziua, Intai as dori sa multumesc pentru un eventual raspuns la problema mea. Am cumparat un apartament acum 7-8 ani intr-un bloc mai vechi, deci nu ... (vezi toată discuția)
Plata ascensor roxana2702 roxana2702 Buna ziua! Ieri am facut o cerere pt a nu mai plati liftul. Nu il folosim iar in bloc este o \"moda\" mai veche sa nu platesti daca nu il folosesti. Noi suntem ... (vezi toată discuția)